Halve Maan, een croissantje en paganistisch logo

 

Ieder goed merk dat je via propaganda inlijft in haar cultus heeft een sterk logo. Bij de Christenen is dat het Kruis, bij Nike is dat de Swoosh, de Joden hebben de Davidster, de Hindoes/Boeddhisten en Nazi’s (paganisten) hebben de Swastika.

En de Islam jatte de halve maan.

De vraag is nu: Van wie?

De herkomst is toen ze als Ottomanen op 29 mei 1453 Constantinopel innamen, wat de val van het Oostelijke Romeinse Rijk inhield, Byzantium met de orthodoxe kerk die zich in de Elfde eeuw afsplitste van de Roomse kerk.

Recent confisqueerde Erdogan alle bezittingen en gebouwen van die orthodoxe kerk, nadat ze duizend jaar eigendom waren van de kerk zelf

De maan, La Luna, van Lunacy: Gekte, wat ‘maanziek’ heet, en waarom weerwolven ook naar de maan huilen

Niet alleen jatten de Moslims de manier van bidden van de vroege woestijn-christenen (met gezicht naar de grond, kont omhoog). Ook de koepels op moskeen zijn variaties op de orthodoxe kerken.

De halve maan van het Islam- logo in de vlag van de Turken die jatten ze van Constantinopel. Die hoofdstad van het Byzantijns-christelijke rijk, had als vlag een halve maan (de god Sin) met een ster (bv Venus).

De herkomst van die natuur-symbolen als logo is uiteraard paganistisch.

Rechts de halve maan en ster, bron foto Wikipedia public commons

Ze vonden al muntjes van Keizer Hadrianus (die van Hadrian’s Wall) uit de 2de eeuw waar die symbolen op staan. Wat ik niet wist, maar nu wel: de Ottomanen bleven eindeloos rammelen aan de poorten van Europa.

Pas in 1683 bij Wenen vond Christelijk Europa een manier om die Ottomanen terug te dringen. Toen belegerden de Ottomanen Wenen, en lag het lot van christelijk Europa in handen van de legers die deze oostelijke poort verdedigden.

Na het verslaan van de Ottomanen bij Wenen nam gestaag de invloed van de Ottomanen af.

Roman Crowley 1917, het maankind staat voor een satanistische ‘messias’

Wat ze bij die overwinning toen deden was feestelijke broodjes bakken. In de vorm van een halve maan.

Die Halve Islam-Maan kennen we nu nog steeds als ‘Croissant’. Iedere keer dat je een hap neemt uit zo’n croissant neem je een hap uit het logo van de Islam: zo van, dikke fuck you, we hebben jullie eindelijk eens verslagen.

One Reply to “Halve Maan, een croissantje en paganistisch logo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *