Helemaal klaar voor het Klimaatakkoord :-)

Helemaal klaar voor het Klimaatakkoord

Ook De Abdij bereidt zich alvast voor op Het Klimaatakkoord 🙂  dat op Noord Koreaanse Wijze door de Vereniging Nederlandse Gemeenten met 99,7% van de stemmen is ‘omarmd’.

Wij zullen met de klimaatambtenaar aan de deur graag eens doornemen hoe we de ‘De Doelen van Parijs’ zullen realiseren. De doelen van 1789 welteverstaan, Liberte, Egalite, Fraternite Ou Mors van de Franse Revolutie.

We dienen kortom de milieu- en klimaatbeweging in Nederland met wortel en tak uit te roeien uit ons midden tot de laatste laffe en leugenachtige metroman. Tegenwoordig hoort daar ook de VNO-NCW bij en de multinationals die zich uit naam van ‘klimaat’ groen wassen als Unilever, Shell verenigd in de DGSC-coalitie.

Noord Koreaanse stemming

Leaver Dea as Slaef, zoals de Oude Friezen dat stelden.

Ik wil niet in een leugen leven, noch daar dienaar, laat staan slaaf van zijn. Jullie klimaatleugenaars kunnen een bijl in je harses krijgen, Vikingstijl, en het leger aanhangers dat ontwaakt en er net zo over denkt groeit dagelijks, terwijl jullie aanhang krimpt.

Ondanks alle propaganda en geld achter jullie leugens, je gedweep en ‘groene’ deugsignaleren, waarbij ‘de planeet’ en ‘het klimaat’ staan voor de grootte van je ego van planetaire proporties, gecombineerd met dito innerlijke geestelijke leegte, als hartelozen die hun ziel verkochten.

Leaver Dea as Slaef, de granieten negerzoen van 14 ton die vanuit Tijnje in 1951 hier werd geplant

Wanneer je met leugens je programma moet verkopen, hoe ‘goed’ is dat programma dan? Iedereen weet wel dat jullie Nijpelitaanse Klimaatmaffia met Wiebe Draijer zijn ‘Blended Finance’-bankiervampiers en Koning Bilderberg ons enkel onder staatsdwang vele duizenden, zo niet tienduizenden euro’s afhandig willen maken zonder enige milieuwinst.

MET gigantisch schade voor mensen, natuur en landschap.

Wanneer bejaarden in het verzorgingstehuis een koekje bij de thee willen, dan moeten ze al uit eigen zak bijbetalen voor ‘iets extra’s. Dan is er ‘geen geld’. Er is zelfs ‘geen geld’ om een bejaarde te verschonen na de ochtend, die moet maar tot de nacht in de eigen pis zitten.

Maar voor jullie klimaatwaanzin gaan alle publieke geldsluizen open en is plots 500-1000 miljard euro beschikbaar. Met die sociopathische instelling is dus verder ieder sociaal contract in Nederland verbroken, en is het dus ‘Ieder voor zich, en God voor ons allen’.

Vikingstijl in strijd tegen ‘de duurzamen’

Jullie Klimaatleugenaars en geschiedsvervalsers kunnen daarom een bijl in je harses krijgen en verdienen het om door een boze menigte naar de hel gestuurd te worden.

Als schrijver die af en toe de botte bijl gebruikt moet je dat toch kunnen vaststellen, in de hoop dat er nog kerels zijn met ruggengraat, in plaats van al die bange vogeltjes die het bij een ‘ik ben boos’-emoticon op Facebook zullen laten om vervolgens braaf mee te NSB’en met de klimazi’s. Of erger….Dat je hier je direct distantieert van ‘zo zo, nou nou, de toon zeg‘…

Wat is er nu erger, ‘de toon’ van wat ik schrijf als boodschapper of de harde realiteit die ik bericht?

Wil je dan maar door kletsen over ‘het klimaat’ om respectabel en ‘wetenschappelijk’ te ogen? Terwijl het hier niet om ‘wetenschap’ draait maar in hoeverre mensen nog lovenswaardige eigenschappen bezitten, de klassieke deugden als eerlijkheid en moed. In hoeverre mensen dus nog echte Mensen zijn…

Ja moet je nagaan, zo vocht men vroeger echt…

Alles met ‘klimaat’ er in is op de schaal van 0-100% een aan 100% grenzende leugen die over alles behalve ‘klimaat’ gaat. Kijk voorbij de vrome intenties, verkooppraatjes, naar de consequenties. Het gaat over privaat gewin op publieke kosten en de afschaffing van de laatste restanten volksdemocratie. De openlijke legalisering van Oligarchie, die we al De Koninklijke Oligarchie doopten.

En waarom we al op 19 augustus bij de Raad van State het vertrouwen opzegden in de rechtstaat.

Ieder week trekken we alvast door het prachtige Friese landschap, als fotografisch requiem voor de schoonheid die de klimaatbezetenen met onze democratie zo gretig door het toilet spoelen.

Dood aan de duurzamen, laten we de mileubeweging in Nederland met wortel en tak uitroeien

Net als de gendergekte, er is geen normaliteit meer, mensen lijken wel demonisch bezeten, alsof een geest van destructie en Doodsdrift zich van hen meester maakte.

Wanneer jullie weer bij zinnen komen, dan pas is weer een gesprek mogelijk. Maar jullie Klimazi’s, jullie sturen bewust aan op confrontatie en geweld, alle politieke tegenstem bewust uitsluitend van het machtsproces. Omdat die uitsluiting 1 van jullie doelen is, die ‘Transitie’ van macht en kapitaal van middenklasse en MKB naar gesubsidieerde klimaatelite.

We moeten de milieubeweging in Nederland met wortel en tak uitroeien tot de laatste metroman

Ik heb ook te doen met al die normale politie-ambtenaren die een Staat moeten beschermen in handen van De Belangen, een Oligarchie die ook de gezinnen van die politiemensen verarmt. Dat de politie straks met geweld moet optreden tegen de mensen die qua belangen aan de kant staan van hun, en hun gezinnen staan.

… De Klimazi’s dienen tot de laatste metroman uitgeroeid uit ons midden

Als Teutoonse Kruisridders moeten we echter tegen de Klimaat-paganisten opstaan, en de milieubeweging in ons land met wortel en tak uitroeien tot de laatste metroman. Dus poseren we met liefde graag als Friese Viking, even voelen hoe het was om als Middeleeuwse krijger zo te vechten. Lachen!

Je kunt pas ‘tegen geweld’ zijn wanneer je effectief in staat bent het toe te passen. Anders ben je alleen maar een laf mietje, dat zwakheid en lafheid als deugd wil verkopen. Het is ook onmogelijk om ‘tegen geweld’ te zijn, want iedereen die ‘de overheid’ accepteert, die accepteert dat mensen legaal geweld tegen anderen mogen gebruiken om ze te beroven.

..je kunt Leaver Dea as Slaef ook als huid-graffiti aanbrengen

Enkel omdat mensen een baantje kregen bij een instantie die zich ‘de overheid’ noemt, dan eigenen ze zich het recht plots toe om mensen van vrijheid en goed te beroven.

Dus je bent bij het deugsignaleren ‘ik ben tegen geweeeeld’ niet alleen laf en zwak, maar ook leugenachtig. Iedereen die ‘De Staat’ erkent, die erkent het misbruik van geweld tegen weerloze mensen. Ik onderschrijf het gebruik van geweld slechts bij het verdedigen van wat je dierbaar is, en uiteraard heeft de wederpartij het volste recht op zelfverdediging.

Point du Hoc, hier landden 90 US Rangers die de rots beklommen. Heldenmoed.

Zo kun je immers toch ook niets dan bewondering hebben voor moedige soldaten, zoals de US Rangers die op D-Day Point Du Hoc bestormden, bij een glibberige rots opklimmen onder vijandig vuur van de nazi’s. DAT is heldenmoed! Zulke mensen verdienen onze eer en herdenking.

Niet dat parasitaire groene tuig dat met laaghartig misbruik van Staatsgeweld zichzelf wil verrijken.

Daar kun je niets dan de diepste minachting voor koesteren, al dat parasitaire Postcode Loterij-tuig dat aan de hand van Vadertje Staat het MKB komt leegwinkelen, hun als ‘ethiek’ vermomde eigengeilerij als norm voor iedereen opleggend met staatsgeweld.

Uit ‘Men without chests’; Deugsignalering zoals door CS Lewis beschreven

We zien zo exact voltrekken wat CS Lewis al in 1943 beschreef; De Afschaffing van de Mens door het Modernisme. Wanneer je Hart en Ziel afschaft in de drieledige complete klassieke mens van hoofd, hart en handen, dan hou je (pseudo)scherpzinnig intellect over voor grijpgraag opportunisme.

Dan krijg je klimaatstakkers, VNO-NCW-‘ondernemers’ van Multinationals die zichzelf onder het mom van ‘klimaat’ vrij van zonden wassen, valsige laffe wezens die aan de hand van Vadertje Staat je van lijf en goed beroven. Dan treedt ons recht op zelfverdediging in werking.

 

7 Replies to “Helemaal klaar voor het Klimaatakkoord :-)”

 1. Beste Rypke,

  Ik begon onbedaarlijke te lachen van de onderliggende tekst.

  Wij zullen met de klimaatambtenaar aan de deur graag eens doornemen hoe we de ‘De Doelen van Parijs’ zullen realiseren. De doelen van 1789 welteverstaan, Liberte, Egalite, Fraternite Ou Mors van de Franse Revolutie.

  We leven thans in een gekkenhuis die een nieuwe religie, uiteraard geld gerelateerd,
  moet vertolken. De tijd heeft niet stilgestaan maar de elite probeert eeuwenlang zijn
  bestaan te rechtvaardigen door het uitmelken van de geen die elke dag hard moet werken en geen benul heeft van wat er om hem of haar heen gebeurd.

 2. Mooi bericht hoor van iemand uit het mooie Friesland, waar een opwarming van een graad of 4 nog wel welkom zou zijn. Maar ja he, die wereldschaal is waar het om gaat.
  Hoe ga je die lokale boer aan de rand van de sahel vertellen dat hij de tyfus kan krijgen? Geen zak mee te maken dat je je landbouwgrond ziet verdorren, verzanden en tenslotte verstoffen. Mensen die van 2 euro per dag rondkomen, ga je die vertellen dat ze maar lekker moeten verhuizen omdat jij geen zin hebt om je aan te passen?
  De rijken zoals deze Friese viking zullen het wel redden, en dan lijken maatregelen misschien wat overdreven, want ja, toch best lekker wat hogere temperatuur in Friesland niet? De armen, die toch al niets hebben op deze wereld zijn de dupe van onze westerse consumptiedrang.

 3. Blijf zelfredzaam, en boven álles: denk voor jezelf en laat je geen flauwekul op de mouw spelden, of, zoals ze hier in Brabant zeggen: da mak mijn de pis nie lauw.

  Dat zei mijn oma altijd. En die kon het weten. Een leven lang geploeterd voor een grijpstuiver en 6 kinderen groot gebracht met weinig tot niets. Ook dat zijn helden. En die maakten niemand de pis lauw.

 4. Wat ik mij -en niemand anders- afvraag, is het volgende: De boeren die te dicht bij een Natura 2000 gebied wonen, worden uitgekocht door de overheid. De financiering kan op twee manieren: 1. De regering kijkt lief naar Klaas Knot opdat die de geldpersen aan zet, of 2. de regering zet de pers aan om de belastingbetalende citroenen nog verder uit te knijpen. Maar okay, dat is een futiliteit. Want de vraag waar het eigelijk om gaat is deze: Wat gaat er met die opgekochte gronden gebeuren? Worden die aan hun lot overgelaten of -en hier komt de aap uit de mouw- worden die braakliggende landerijen toegevoegd aan de aanpalende Natura 2000 gebieden?? Als dat laatste het geval is, gaan die gebieden zich als een inktvlek verspreiden, en komen de boeren die naast een nieuw Natura 2k gebied wonen ook in de problemen. Denkt iemand hier over na?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *