Wappies aller landen-inclusief Fryslan- verenigt U

Baby bij onze spontane samenkomst die door Sybrand van Haarsma Buma tot veiligheidsrisico is verklaard

Het vuur van vrijheidsliefde is niet meer te doven, zo blijkt ook vandaag weer op het Zaailand, waar een groeiende groep Wappies haar geuzennaam met trots deelt. Gisteren was mondiaal in alle steden een betoging tegen de werelddictatuur onder het motto ‘liefde, vrijheid, geen dictatuur.’ De groep mensen die niet door de massamedia zijn geprogrammeerd maar ‘wakker’ geworden blijft dagelijks groeien.

Het zal je vader maar zijn, ik heb zijn ogen ‘geblurd’ dus verwijt mij geen ‘privacy’

Wappie
Dus denk nog eens na: je wordt door de leugenfabriek van hun ‘journalistiek’ voor ‘wappie’, dus gek uitgemaakt, wanneer je juist in crisistijd wijst op de waarde van basale vrijheden en mensenrechten. Want daarvoor zijn ze opgesteld, niet wanneer alles van een leien dakje gaat.

De definitie van een echte gek, is dat die dat bij zichzelf niet door heeft, of wil hebben. Mijn gekte is evident, sterker nog: het is eigenlijk krankzinnig dat je bestaat, en niet ‘niet leeft’.

Nederlandse Veteranen beschermden met zorgmedewerkers de demonstranten op het Museumplein, terwijl de ME oprukte en met het waterkanon hen natspoot. Daarom hebben de Wappies van de vrijheidsbeweging nu gele paraplus ontworpen, met daarop de woorden ‘vrijheid, liefde’ en ‘grondrecht, verbinding’.

Plu’s als humoristisch wapen tegen het waterkanon van de Gestapo

Ons vreedzaam samenzijn werd andermaal verstoord, nu door de NSB (BOA’s), die formulieren uitdeelden van de ongekozen burger-mepper Sybrand van Haersma Buma. Het komt er op neer dat wij als Untermenschen met een andere opvatting over vrijheid dan D66 niet spontaan mogen samen komen, hoewel hij hoog opgeeft over ‘vrijheid van meningsuiting’.

Satansaanbidder Sybrand, de ongekozen Burger-Mepper

Anderhalvemeter = onbeperkte staatswillekeur
Door bij ons de anderhalvemeter-regel WEL te handhaven die hij elders niet handhaaft, kan hij op papier pretenderen de vrijheid van meningsuiting te eerbiedigen, terwijl hij via flankerend beleid in de praktijk alle grondrechten buiten spel zet.

Ondertussen kunnen die drugsdealende apen bij De Waag gewoon WEL dicht op elkaar zitten.

Die apen mogen wel bij elkaar

Zelfs als je een paraplu (‘stok’) bij je hebt, dan wil Van Haarsma Buma dat als ‘slagwapen’ definiĆ«ren, zodat je opgepakt kan worden als veiligheidsrisico. Over het moreel mislukte mens Sybrand Van Haarsma Buma, de ongekozen Burger-Mepper gaan we ons vandaag niet opfokken, want het is rustdag.

Wij waren overigens helemaal geen ‘betoging’, we komen gewoon gezellig samen koffiedrinken. Ondergetekende is ook geen demonstrant, maar monnik en onderwijzer, afkomstig van een onderwijzersgeslacht. Met een vleugje cabaret er in.

Want zo bracht ik de Mark Rutler-groet aan de ‘Handhaving’, zo’n lullig elleboogje en dan zeg je met je meest agressieve Duitse accent: “Heil Mark Rutler’.

Koffiemomentje, wij betogen helemaal niet, wij ontmoeten…

Spreek Handhaving en Politie voortaan toe in agressief Duits
Laten we de ‘Politie’ (Gestapo) en de Melkertbaan-pseudopolitie (‘Handhaving’/NSB) voortaan in het Duits toeblaffen. Jawohl Herr Kommandant, Nein Herr Obersturmfuhrer. Zolang zij nazi-maatregelen als de onrechtmatige avondklok en staatswillekeur opleggen, dan is het historisch juist om hen met nazi’s te vergelijken.

Geen ‘smaad en laster’ zoals de Politie Leeuwarden mij al in de schoenen wenst te schuiven, na het kwetsen van het ego van zo’n agent twee weken terug.

Ja hoor Gestapo, klop je op de borst. Jullie hebben de macht. Jullie kunnen mij alles maken, ik mag mij niet verweren. Doordat jullie een ambtseed hebben afgelegd, tellen jullie leugens bij de juridische gokkast van D66 (‘Het Recht’) als waarheid en kan ik wel inpakken.

Wat zijn jullie een helden!

Het zal je vader maar zijn…. Deze man had ook de Joden op de trein gezet… (‘joah, zo zijn de regels, het is ook maar mijn baan’)

Mijn lichaam kunnen jullie zomaar claimen, maar guess what?

Mijn geest zal nooit van jullie zijn. Ik ben van Jezus Christus, en jullie satansdienaren kunnen mijn rug op met jullie pathologische leugenaars en goddelozen van D66 (‘Het Recht’/OM) en jullie satanskind Sybrand.

Nee, ik heb nooit mijn best gedaan om mensen in te palmen. Wat ik schrijf, het kan op het eerste gehoor in je ego-oortjes kwetsend klinken, ‘extreem’ enzovoort….

Maar ga nu eens rustig mediteren en nadenken over wat je doet, wanneer ik met gestrekt been in je afgestompte ziel poog binnen te komen.

Wil je het kwade dienen (Sybrand) of het goede (en dan bedoel ik niet ‘mij, mezelf’) Hier moet je toch kijken, tegen wat voor lieve mensen jullie tekeer willen gaan:

Wappie, geuzennaam

Terwijl NIEMAND, inclusief jullie zelf je aan die waanzinnige regels houdt:

Niemand houdt zich nergens aan die regels die nergens op slaan

En dat weten jullie ook best. Dus andermaal vraag ik mijn lezers om te bidden, dat de Politie en Handhaving van hun demonische bezetenheid (‘programmering’ door Sybrand en de media valt daar onder) mag worden vrijgezet in Jezus Christus naam, dat zij weer moreel functionerende mensen mogen worden, Amen.

15 Replies to “Wappies aller landen-inclusief Fryslan- verenigt U”

 1. Bedankt Rypke voor je mooie verslag, je inspanningen worden zeer gewaardeerd. En hulde voor een ieder die vandaag weer aanwezig was om zijn vrijheid te verdedigen. De vlam van vrijheid zal nooit doven!

 2. Vanmiddag heb ik de gele paraplu’s uitgedeeld, en ja daar kwam de handhaving aan en promoveerde mij tot sekteleidster van de gele paraplu’s, dus weer een mooie titel erbij.
  Maar we blijven ermee doorgaan met koffie drinken op eigen titel.

 3. Begrijp niet waarom de “drugsdealers” apen worden genoemd.
  Voor mij een reden om afstand te nemen van deze groep.
  We strijden met zn allen ongeacht afkomst

  1. @Nicole: ‘voor mij een reden afstand te nemen van deze groep’

   Wat ben je dan een moreel gezonken persoon, arrogant en oppervlakkig massamens zonder werkelijke emoties of echte overtuigingen. Wie denk jij wel te zijn, dat je jezelf zomaar boven ons kunt plaatsen alsof jij een beter mens zou zijn

   Wortel je identiteit niet in ‘standpunten’, want zodra de wind dan een zuchtje draait heeft de distantiedrang vat op je

   Als ik die mensen Apen wil noemen, dan noem ik ze apen. Ze mogen mij ook voor van alles uitschelden, ze schelden ons uit voor krankzinnig, zelfs sekteleider, en dan zou ik die als drugscriminelen poserende apen die daar dag in dag uit hangen en de sfeer in de Friese hoofdstad verzieken, zonder ingrijpen van de Gestapo, niet als zodanig mogen kwalificeren?

   Geldt de vrijheid van gedachte (artikel 9 EVRM) minder voor mij dan voor een ander? Als de rechter beslist dat Eindhovense Haat-imams wel mogen haatprediken van de Al Fourqaan moskee, waarom mag ik de liefde voor mijn eigen Friesland met de echte Friezen dan niet etaleren en mijn grenzen aangeven.

   Waarom mag iemand mij voor krankzinnige slechtmens (racist) uitschelden zonder repercussies, dan heet dat zelfs ‘de journalistiek’, maar mag ik mensen die het verkiezen in een dierlijke staat van negatief gedrag te blijven hangen niet aldus kwalificeren?

   De reden is heel eenvoudig. Omdat wij onder een globalistische bezettingsmacht leven (D66/VVD/CDA enz, 1 pot nat) dat iedere liefde voor het eigene afstraft, en haat tegen het eigene subsidieert en faciliteert met zogenaamde ‘maatschappelijke organisaties’, zelfs met politieke partijen en al en het door de politie laten beschermen van mensen die ons autochtonen van Friesland voor Untermenschen uitschelden, betaald door De Staat

   Je kiest er dus voor de ruimte tussen je oren door hen te laten bepalen, uit angst.

   1. Maar er kwamen meer vragen over. laten we dan aldus een definitie geven van de kwalificatie ‘apen’:

    – ‘Apen’ staat voor mensen die het verkiezen om in een dierlijke staat te blijven hangen, en die van negatief gedrag en houding een levensstijl maken, meestal op kosten van/ten koste van de gemeenschap

    Wie daar ‘racisme’ in wil zien, dat zegt meer over het eigen (verheulde) racisme dan over mij.

    1. IK ga er dit van zeggen.

     Als deze jongens blanke jongens waren ( ja er zijn ook genoeg dealende blanke jongens)
     en die werden apen genoemd. En dat werden ze genoeg genoemd in vroegere tijden toen er nog geen gekleurde massa mensen in NL waren, zou dat geen probleem zijn geweest.
     Nu zijn die er wel en is daar een gedeelte van die inderdaad zich gedragen als apen. Bijkomend feit is alleen dat ze er ook op lijken. Daar komt dan de discriminatievinger. Geldt ook bij Jood. Vroeger kon je gerust zeggen rare Jood of kon je in een carnavalsoptocht een haakneus gebruiken.
     Door de “deugcultuur” kan dat niet meer.

     Ja het kan nog wel, nl. op alles wat christelijk is en conservatief of andersdenkende dab de de cultuur.

     Als je het allemaal netjes verwoordt, luistert er geen hond of ben je een wappie, zeg je het sterker ben je een gevaarlijk persoon die discrimineert.

     Het begon bij 9/11.
     Waar eindigt het?

     Uiteindelijk bij Jezus Christus en dat weten zij ook.
     Maar in den laatsten uure mag de duivel nog veel schade aanrichten.

     1. Al dat gedoe over ‘discriminatie’ en ‘racisme’ heeft niets van doen met werkelijk geven om mensen. Het heeft twee doelen

      a. mensen tegen elkaar uit spelen
      b. mensen een valse zelf-identificatie geven

      Oftewel: topdown manipulatie.

      Dat ‘geloof’ ik niet, dat beredeneer je logisch naar de consequenties van wat het in de praktijk uitwerkt

      Het zijn woordwapens van het globalisme-fascisme.

      Als christen overstijg je immers al etnische verschillen, Paulus sprak al over ‘en de Griek en de Jood’

      Wij hebben de PvdA/massamedia nooit nodig gehad om te vertellen wat wel en geen naastenliefde is

 4. Wat betreft de inhoud van dit stuk, ben ik het geheel met je eens. Ook de stijlvorm van de overdrijving kan ik waarderen.

  Ik begrijp alleen niet waarom je refereert aan apen, als onderschrift bij een foto met voornamelijk (zichtbare) mensen met een donkere huidskleur. Ik vind dat beledigend, jij weet dat dit beledigend is en het maakt je zaak niet sterker en ook niet grappiger, vind ik.

 5. Ik ben het wel eens dat de apen-opmerking – zonder de onderbouwing die ik wel snap – het goede verhaal minder sterk maakt. Dus alleen geen amen voor de apen. Wel leuk dat onze baby (liefkozend ons aapje) op de foto staat

 6. De reageerder zijn kennelijk nogal jong. VRoeger deed de term snotapen opgeld. voor brutale jongelui, die te veel rumoer maakten, en nog niks bij te zetten hadden. Dus ik voelde terminologie apen waarschijnlijk anders aan dan de jongere garde.

  Het is een uiting van minachting meer niet. Overigens is het Bokej intressant van de antropologg Desmond Morris “De naakte aap””, handelend over de mens. Die zonder hoger principe een naakte aap is. Overigen door gentech van de Annunaki, is de eerste mens Austroplaliticus gesleuteld van een aap, op twee benen, en buitenards DNA. Dus het blijft een moeilijk geval.

 7. Rypke, ik denk dat de mensen zien dat het eigenlijk zielige kids zijn en dat roept een moedergevoel op. Je gunt ze altijd beter want waardoor zijn ze zo geworden? Ik werkte bij S.H en heb daar het e.e.a geleerd.
  Je had dan misschien beter een foto van volwassen drugsdealers kunnen nemen en hun dan apen kunnen noemen.
  Maar het is prima dat we op deze manier van elkaar kunnen leren toch. Zonder boos te blijven in deze toch al zo KL….tijd.
  Laten we vrienden blijven! Kus voor allen.

 8. Rypke,

  Er wordt duidelijk met twee maten gemeten door Buma.
  Wat betreft het woord “apen” het volgende:
  Dat zei mijn vader vroeger ook tegen ons. Je kunt er apen mee vangen of stelletje snot apen. In dergelijke bewoordingen dus. Maar ja het westen vindt Friezen en vooral die uit het stadje Dokkum wel erg achterlijk. Zie maar eens wat Jenny Douwes kreeg toegestuurd als antwoord op een WOB verzoek over het KOZP gedoe bij de intocht van Sinterklaas in Dokkum:

  https://twitter.com/wierdduk/status/1373768806204649472

 9. Wij zijn gelukkig Bullshit Detectie gecertificeerd, anders hadden we ook wakker gelegen over ‘de toon van het debat’ op dit kanaal.

  Goed werk van jullie daar in Friesland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *