Was ‘Code Oranje’ niet gewoon Cloud Seeding?

De literatuur voor vandaag

Coen Vermeeren’s ‘Verduisterende Praktijken’ (mei 2024 al tweede druk) laat zien dat de chemtrail-theorie aan een onstuitbare opmars bezig is. Volgens hem is de burgerluchtvaart betrokken bij grootschalige zonsverduistering en weermanipulatie.

Hij schrijft dat zelfs ‘voor geharde complotdenkers’ de chemtrail-theorie een brug te ver is. Niettemin reageren steeds meer krantenlezers bij een nieuw ‘extreem weer’-evenement dat dit wel weermanipulatie moet zijn.

Dit tot ongenoegen van ‘factcheckers’ van staatsomroepen die het officiële narratief (‘het is uw schuld, uw CO2’) bewaken.

De BBC zes dagen geleden

Code Oranje en ‘bewustwording’ van klimageddon
De BBC lanceerde met haar ‘factcheckers’ van Verify afgelopen week nog een neutralisatie-poging, nu de chemtrail-theorie ook in de UK een onstuitbare opmars lijkt begonnen. ‘Nee het weer wordt niet kunstmatig gemanipuleerd’…

Dat zegt hun MET OFFICE (Britse KNMI) dus dan is dat zo.

Nederland krijgt net als de BBC ook zo’n ‘Verify’, met een Engelse naam NEWS, om het staatsnarratief te verdedigen, samen met ambtenarij bij staatsinstellingen (‘wetenschappers’): Het is CO2 en daar moet U voor boeten.

Gisteravond reden we dwars door ‘code oranje’ van West Friesland (Alkmaar) naar Groot Boerderije, centraal Friesland. We kregen wat buitjes, en we zagen wat bliksemflitsen.

En oh ja, het waaide.

(V)luchtpatroon gisteren voordat het code oranje werd…

Dit was waarschijnlijk opnieuw een klimaatrecord dat sneuvelde, ‘de meest opgeblazen vorm van weersvoorspelling en risico’s sinds de oprichting van het KNMI’… Zulke records sneuvelen inmiddels dagelijks voor onze ‘bewustwording’.

Het KNMI komt met de ‘het is warm en dus is er meer waterdamp’-verklaring voor anderhalf jaar kutweer. Maar meer waterdamp in de atmosfeer zelf hoeft nog niet tot meer regen te leiden. Je hebt ook meer condensatiekernen nodig, waardoor waterdamp tot druppels en wolken wordt.

Het officiele narratief bewaken, het is uw schuld/CO2

Dus sluit de officiële verklaring de alternatieve/aanvullende verklaring niet uit:

  • Chemtrails waarmee ‘ze’ expres extreme weersgebeurtenissen versterken, veroorzaken of aandikken. Er zijn dan eerst rasters van vliegtuigsporen in de lucht, die lucht trekt dicht en even later volgt dan weer de regen.

Laten we dan eens een alternatieve verklaring tegen het licht houden:

  • Lokale en regionale extreme weersgebeurtenissen zijn kunstmatig veroorzaakt, de technieken daarvoor bestaan immers al decennia
  • Dat doen ze voor politiek momentum om hun berovingsoperatie- uit naam van CO2- politiek door te drukken, wat duizenden miljarden belastingen oplevert
  • Maar… kun je daar ook direct bewijs voor vinden, de smoking gun? Of enkel indirect bewijs? Hier rust dan de schone taak van ondergetekende, kaf van koren scheiden.

De geijkte gemeenplaatsen in de chemtrail-gemeenschap

Heeft Vermeeren nieuwe bewijzen, of herkauwt hij?
Coen Vermeeren zijn eigen complotdenken over 9/11 en Ufologie maakte hem tot buitenbeentje aan de TU Delft. Na lezing van Verduisterende Praktijken ontdek ik vooral de doublures in wat ik zelf al vond en wat Vermeeren opschreef.

Alle geijkte ‘bewijzen’, suggesties die circuleren op websites.

Ook de Bosnische politicus van gisteren komt in zijn boekje voor. Chemtrails als woord vinden we in de Space Preservation Act (2001) die nooit door het concres werd aangenomen, hier reeds behandeld.

En natuurlijk bij Lana del Rey in “Chemtrails over the country club’ (2021)De eerste vermelding van de term komt uit een brochure van de Amerikaanse Luchtmacht, een college over chemie uit 1990.

Vermeeren’s hoofd-stelling is dat de civiele luchtvaart bij het chemtrail-complot betrokken moet zijn. Dat zou ook verklaren, waarom je voor een retourtje naar Malaga minder kwijt bent dan een treinticket naar Tilburg.

‘Ze’ moeten wel betaald krijgen om tegelijk iets anders te doen: Sproeien!

Terugvliegend met zicht op El Teide, volgens Vermeeren is de civiele luchtvaart bij het complot betrokken

Contrails onnatuurlijk persistent
Wat voor ‘contrails’ moet doorgaan kan volgens hem niet op natuurlijke wijze verklaard worden, noch door de groei in vliegverkeer. Vandaar ook de cover van zijn ‘verduisterende praktijken’

Hij claimt dat het vliegverkeer maar toenam met een factor drie in afgelopen halve eeuw. Ik kom op een factor 76 in passagierskilometers op basis van deze studie uit 2021 in een normaal wetenschappelijk blad, Atmospheric Environment.

Je moet uiteindelijk vooral ook weten hoeveel brandstof die vliegtuigen verbranden in de atmosfeer, en dus de ijskristallen die ze via waterdamp produceren. Coen Vermeeren gebruikt als maat ‘de hoeveelheid passagiers’.

Maar volgens mij zeggen passagierskilometers meer en de hoeveelheid brandstof die de luchtvaartindustrie ging verbruiken. Gemeten aan de CO2-uitstoot steeg deze met een factor 6.8.

Stortbui gisteren

‘Te weinig waterdamp voor contrail’
Naast de bekende chemtrail-complotverhalen en het onvermijdelijke HAARP, voegt Vermeeren nog berekeningen toe. Stel er vliegt een Boeing op 10-11 kilometer hoogte op 8 augustus 2022, bij toenmalige temperatuur en luchtvochtigheid van 22-30 procent.

Een stijging van luchtvochtigheid door het vliegtuig zou dan tot de condensstrepen moeten leiden (waterdruppels die ijskristal worden), die we als contrails kennen.

Dan zou de lucht  0,020 gram water kunnen bevatten, dus 200 milligram per kuub. Een vliegtuig zou daar in haar spoor maximaal 11,3 milligram per kuub water aan toevoegen, in het slechtste scenario. Door het vliegtuig zou de luchtvochtigheid dan in het vliegtuigspoor stijgen naar 36%-40%.

Verband gevonden tussen vliegverkeer en toename cirrus

Zo stelt Vermeeren dat hij de natuurlijke verklaring weerlegt (blz 146):

Het is in elk geval gezien vanuit de berekening onmogelijk dat de vliegtuigsporen onmogelijk dat de vliegtuigsporen langer dan enkele seconden tot hooguit een minuut zichtbaar blijven.

Kortom, omdat 0,233-0,313 gram water/kuub lucht veel te weinig is om een condens/ijsspoor te vormen is het feit dat vliegtuigsporen urenlang zichtbaar zijn en zelfs groeien fysisch onmogelijk..

…Tenzij er iets anders dan kerosine wordt verbrand met als verbrandingsproduct een enorme hoeveelheid H2O, óf dat er allerlei. stoffen worden uitgestoten die dienen als condensatiekernen voor condens- en ijsvorming en die misschien ook zichtbaar zijn vanaf de grond.

Volgens Vermeeren is het oplossen van contrails een progressief proces, en het aangroeien van contrails gaat niet spontaan. Kortom: ‘ze’ moeten iets aan de vliegtuigbrandstof hebben toegevoegd, zodat er onnatuurlijk langdurige en zich zelfs uitbreidende contrails ontstaan.

Dit patent zou deelname Civiele Luchtvaart bevestigen

Patent dat deelname civiele luchtvaart suggereert
Voor die stellingname zou je dan weer een andere expert moeten vragen: Klopt dat? Vermeeren stelt dat hij overal bij experts nul op het rekest krijgt, van Herman Russchenberg (TU Delft) tot Volkert Grewe. Wanneer hij vraagt of zijn berekening klopt.

Maar dat hoeft niet te komen door hun deelname aan de mondiale samenzwering waar onze vakantiemaatschappij TUI dan ook bij betrokken zou moeten zijn. Toch die alleraardigste piloot met z’n Stewardessen die heimelijk in hun vuistje lachen.

Teleurstellend is dat Vermeeren ook niet op het gebied van vliegtuigbrandstoffen en additieven waarde toevoegt, boven wat ik zelf al beschreef en vond.

Nieuw voor mij en dus de lezers van Interessante Tijden, was nog een ander patent uit 2009, dat de indruk versterkt dat – als ‘ze’ op grote schaal weer manipuleren en zon verduisteren- dit met medewerking van de civiele luchtvaart moet gebeuren. Dat gaat om het volgende patent uit 2008 van Mark Hucko

  • System and Method of Control of the Terrestrial Climate and its Protection against Warming and Climatic Catastrophes Caused by Warming such as Hurricanes

Lana del Rey is de andere bron voor Chemtrails (2021)

De patent-beschrijving luidt dan als volgt:

This system of the control and protection of the terrestrial climate relies mainly on civilian airlines burning (preferably price-subsidized) sun-shading (sun-blocking/sun-reflective) fuels in the high levels of the atmosphere in order to reduce the intensity of the solar radiation reaching the Earth’s surface.

Er zouden dan deeltjes aan kerosine worden toegevoegd met zonweerkaatsende eigenschappen na verbranding:

The use of sun-blocking airline fuels for the protection of the Earth from solar radiation parallels the use of sun-blocking skin-creams for the protection of the individual. The invention parallels the cooling effect on the Earth’s climate caused by major volcanic eruptions, collisions of the Earth with asteroids, or the cooling effect one could expect after a major nuclear war.

Het effect lijkt dan op het effect van stratosferische aerosol injectie, die vulkaanuitbarstingen imiteert.

This invention proposes the creation of a controlled mini “nuclear winter”, in other words of a cooling caused by the increased refraction of the atmosphere or by the increased shading of the terrestrial surface by particulates in the high levels of the atmosphere.

Het zou onwaar zijn dat Co2-politiek ons verarmt en van vrijheid berooft, aldus ‘Verify’ van BBC

Die had ik nog niet gezien, en zo ben ik dan na 25 euro voor Vermeeren’s boekske toch weer iets opgeschoten. Al lijkt de koppeling met persistente contrails en dit patent tegenstrijdig: Immers, de luchtvaart wil juist van die contrails af, omdat er wordt gesteld dat die juist lokaal een OPWARMEND effect hebben, niet een afkoelend effect.

Voorlopig is de jury dus nog uit, het is niet uitgesloten dat er op grotere schaal dan eerder mogelijk gehouden met het weer wordt gekloot. Het doel daarvan is dan ‘bewustwording’ – ‘draagvlak’- voor de grootste roof van kapitaal en vrijheden uit de moderne menselijke historie genaamd ‘klimaatactie’, SDG13…

Ook als de chemtrail-theorie onwaar blijkt, dan blijft dat vooralsnog onze grootste bedreiging.

  • Steun Interessante Tijden om verder te kunnen graven, en om kaf van koren te scheiden in het klimaat(manipulatie)debat

7 Replies to “Was ‘Code Oranje’ niet gewoon Cloud Seeding?”

  1. Lopen de organisatoren van wat er hoog in de lucht gebeurt met gasmaskers op?
    We ademen toch allemaal dezelfde lucht in?
    Wie maakt me wijzer?

    1. Verplaats je in de organisatoren.

      Wat veel mensen maar niet begrijpen is dat de echte organisatoren niet tussen ons leven en echt wel middelen hebben om te ontgiften en op plekken wonen waar ze hier geen last van hebben. Iedereen denkt dat politici en royals dit organiseren. Maar het handjevol families die de mensheid wil uitroeien, roeit ook al hun slaven uit. Politici en royals en celebs en rijke mensen DENKEN dat ze de elites zijn, maar de echte elites wonen op plekken waar zehuer geen last van hebben en hun slaven (royals, politici, celebs, rijke mensen) worden gewoon net als ons allemaal vernietigd. Mensen snappen nog steeds niet dat de hele mensheid door ca 300 families wordt vernietigd… die 300 families leven op plekken waar de chemtrails geen of weinig gevolgen hebben. Echt… wij weten amper wie de echte elites zijn en waar ze zijn.

  2. https://m.youtube.com/watch?

    Kijk en luister eerst eens naar Jim Lee.
    Kost geen 25 euro, is gratis.
    Maar dan ben je wel bij DE expert op dit gebied.
    Als je echt wil weten hoe het zit, steek je hier wat tijd in.
    Ik lees het wel of je zijn kennis tot je hebt genomen.

    Veel plezier.
    dr.Bob

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *