“Luchtmacht gebruikt tonnen barium- en aluminiumoxiden”

Voor WIE moesten die arme Amerikaanse soldaten dood? Misbruik van gezond patriottisme voor satanische agenda’s.

De laatste weken gaat het internetgetuigenis van Kristen Meghan weer viraal, van alweer tien jaar geleden over haar werk voor de US Airforce (oa Robins Airforce Base in Georgia, luchtlogistiek centrum) als milieu-inspecteur.

Ze was chemtrail-scepticus, tot ze ontdekte dat wat ze probeerde te debunken deel van haar eigen werk bleek. Als haar getuigenis waar is lapt de Amerikaanse luchtmacht op grote schaal het ENMOD-verdrag aan haar legerlaarzen.

Spangdalem, Amerikaanse luchtmachtbasis in de Eifel (DE), de Yanks houden Duitsland al sinds 1945 bezet, nu nog met 30 duizend militairen

‘Geo-engineering whistleblower’
Haar baan Air Force Specialty Code (AFSC) was 4BOX1, Bio-environmental Engineer. De luchtmacht bleek volgens Meghan juist enorme kwantiteiten van het spul te gebruiken, dat  figureert bij ‘complotdenkers’ over weermodificatie met sproeioperaties.

Zoals nanodeeltjes van Barium- en Aluminiumoxides en ook zilverjodide, de klassieke chemicaliën voor weermodificatie. De invoer van die grote hoeveelheden kon ze naar eigen getuigenis niet rijmen met de heersende milieurichtlijnen, vastgelegd in ‘formulier 3952 goedkeuring gevaarlijke stoffen’.

Er wordt op het web veel naar haar gezocht

De Amerikaanse luchtmacht zou door het grootschalige gebruik kortom de wet overtreden. Maar van hogerhand werd haar opgelegd niet zo moeilijk te doen en geen protest aan te tekenen.

De verdachte bron, Dugway Proving Ground heeft zelfs een chemtrail-vliegtuig als logo

Zoals ze op 9 juli nog wordt geciteerd op het blog van John Fleetwood:

She disclosed that the chemicals being released into the atmosphere include nanoparticulate metals such as strontium and aluminum, as well as silver iodide.

These substances, according to Meghan, are introduced in quantities far exceeding those found in conventional industrial applications.

She pointed out that these materials are typically engineered out of workplaces due to their hazardous nature.

‘Ik vond iets dat ik niet had mogen ontdekken’
Het gebruik van strontium lijkt een link met radioactieve substanties te leggen. Het gebruik van nanopartikels kan er op duiden, dat het leger experimenteert met de ideëen die al in 1996 werden uitgerold bij de DoD over ‘owning the weather in 2025’… Het maken van wolken, als schild tegen directed energy weapons enz.

“The odd part of it was the quantities that I saw them coming in, the form that they were coming in,” Meghan explained.

She highlighted the discrepancies in safety data sheets for these chemicals, noting missing information about personal protective equipment, disposal methods, and shipping protocols.

“When key information is missing, I ask questions. And my questions led to demonization. And I knew I found something I shouldn’t have.”

In dat geval lapt het Amerikaanse DoD dus ook het ENMOD-verdrag tegen weather modification aan haar laars. Kristen Meghan staat nu op het web bekend als ‘geo-engineering whistleblower’…

Ex-militairen die werden blootgesteld op Dugway Proving Ground

En dit was dus al tien jaar geleden bekend, terwijl ik er nooit van had gehoord. Zie ook de receptie door oud-piloten van haar bekentenis van tien jaar terug op Youtube:

I’m a commercial pilot. I live in Sydney and noticed something strange overhead in the sky when I was trimming the hedge on my garden. I noticed a aircraft flying low, about 10,000ft in a non commercial track which was leaving a huge trail of smoke. Like it’s engine was on fire.

It was on single trail that was thick and woolly. I checked the make and model of the plane and it was a military C130 aircraft. That was a couple of years ago and now look up in the sky and have noticed it more and more. I know the difference between contrails and chemtrails. God bless the honesty of this courageous woman and people like her. It needs to be stopped.

Kunstmatig wolken maken als schild tegen directed energy weapons (idee uit 1996)

Hele land besproeid met Zinkcadmiumsulfide voor ‘onderzoek’
Tel dit bij de historische feiten, dat er een US Chemical Corps bestaat, dat in de jaren ’50 en ’60 grootschalige sproeioperaties lanceerde boven het eigen land en bevolking met Zinkcadmiumsulfide, gekozen voor haar fluorescerende eigenschappen. Met een C130 militair transportvliegtuig, zoals door het getuigenis van bovenstaande Australische piloot onderschreven.

En dat dit plaatsvond onder auspicien van het testcentrum voor chemische en biologische wapens vlakbij Saltlake City, Dugway Proving Ground. Dat er een veteranengroep bestaat, die de gezondheidsschade van die experimenten in de jaren ’50-’60 exposeert onder de naam RATS

En dat deze testen door mainstream onderzoekers in de jaren ’90 al zijn ge-analyseerd. En dat veteranen uit Irak ook allerlei vage gezondheidskwalen kregen, terwijl ze omringd werden door munitie met verarmd Uranium en ook allerlei ‘vaccins’ kregen.

Amerikaanse begraafplaats bij Laurent sur Mer bij Omaha Beach…

En dat het logo van Dugway een vliegtuig met chem/contrails bevat. Alsof de beste manier om iets te verbergen dat is door het in je gezicht te doen. En dat die sproei-operaties dus blijkbaar zijn doorgegaan met andere chemicaliën.

En dat de boven ons gestelden satanisch genoeg zijn om zich aan zulke praktijken te buiten te gaan. Ze lieten immers ook een virus met ‘enhanced function’ los, dat ge-engineered kan zijn. En dat mensen vervolgens werden gedwongen een ongetest ‘vaccin’ te nemen, dat naar nu blijkt grote schade veroorzaakt als trombose en hartfalen.

Opvallende contrail/chemtrail boven Ecopark Wierde Heerenveen

Wat ben ik dan stom geweest, om de chemtrail-theorie afgelopen maart te snel aan de kant te schuiven. Ik wist gewoon nog een heleboel niet, dat bij een cirkel ingewijden al gesneden koek was.

Er is een op historische feiten en getuigenissen gefundeerde redelijke kans, dat NATO-landen gewoon het ENMOD-verdrag schenden, al dan niet uit naam van ‘wetenschappelijk onderzoek’, en dat ze dit tot op de dag van vandaag blijven doen.

Waar had Ron Paul gelijk in?

Aan de andere kant: 1 bron is geen bron. Kristen Meghan heeft een eigen YT-kanaal waar na tien jaar maar acht video’s op staan en minder volgers dan ik na een half jaar heb.

Daarnaast vind je Kristen Meghan op Instagram, met verwijzing naar een libertair kanaal, Libertarian Country. Die verkopen t-shirts met libertaire slagzinnen als ‘Orwell 1984 is not an instruction manual’. Hun strijdmotto luidt:

We’re in a war.

Since 2013, our mission has been to plant the seeds of liberty and revolution through our quality apparel.

Our shirts are an act of defiance; rebellion against liberal orthodoxy, corrupt government, psychopathic tyrants and the status quo.

We’re fighting back.

Ze is ook op Insta te vinden

Dit narratief past exact in het ‘deep state’-idee, die oncontroleerbare brei waar biljoenen dollars zomaar ‘verdwijnen’ kunnen bij het Pentagon (the missing trillions).

Dikke kans dat Meghan en haar libertarians Trump-aanhangers zijn. En die kreeg net een aanslag op z’n leven te verduren.

Het getuigenis van Meghan krijgt hier speciale aandacht, omdat het 1 van de Rypothese’s voor dit onderzoekje kracht bij zet. Dat als er gesproeid wordt, dit vanuit hogere militaire/Nato-kringen moet komen. De ‘ze’ in dit verhaal is dan het militair industrieel complex, waarvan ze pathologisch leugenaar Rutte net hoofd maakten.

Het zijn kortom Interessante Tijden, steun mij alstublieft om nog meer boven te halen. Sinds BLCKBX me via een sms’je op zaterdagochtend dumpte en andere media wegvielen heb ik weinig andere inkomsten meer. Ik werk aan een oplossing, maar overbrugging voor de maandlasten is tussentijds zeer welkom:

One Reply to ““Luchtmacht gebruikt tonnen barium- en aluminiumoxiden””

  1. Voormalig hoge ambtenaar Bush administratie Catherine Austin Fitts spreekt ook openlijk over oorlogsvoering dmv het weer, hieronder tijden een interview met Jorn Luka, misschien een lead in je onderzoek…

    Exacte tijd hieronder de link t/m tenminste 44 min “I wanna thank the people that send the rain”
    https://youtu.be/bWYgkrjRruk?t=2519

    Groet!
    Elias

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *