Meldpunt tegen verwarde personen bij overheid…

Nieuwe campagne van start

In een tankstation met restaurantje van de Shell hoorden we een reclamespotje dat een ‘meldpunt zorgwekkend gedrag‘ bestaat.

 Dat spotje volgde op de verheugd door de nieuwslezer gebrachte mededeling, dat hun overheid alleen al dit jaar DRIE MILJARD EURO over de balk gooide naar Oekraïne.

En dat ze een veertigtal pantserwagens sturen om nog meer mensen te kunnen laten vermoorden in een zinloze oorlog. Over verwarde personen gesproken…

..en dan krijgt hij ook nog een bonus van zestigduizend euro gemeenschapsgeld om op vakantie te zijn

Wanneer je dus praat over ‘verwarde personen’, die zulke beslissingen kunnen nemen. Kunnen we die dan aangeven bij dat ‘Meldpunt Zorgwekkend Gedrag’, zo bedacht ik?

Wanneer je kampt met een overheid, die onze vissers uit bedrijf duwt en de voedselvoorziening door onze boeren saboteert, bemenst door mensen met een stikstofpsychose en zelfs een ‘Minister van Stikstof’, een ‘Minister van Klimaat’ die de energierekening door het plafond jaagt om de planeet te redden, en die de stabiliteit van het stroomnet saboteert met groene wiebelstroom voor tientallen miljarden euro’s gemeenschapsgeld…

Wat ‘deugen’ de homo’s van PostNL..maar onze bierpakketten heelhuids afleveren, ho maar. Dan kom je een uur in de wacht bij een klant-afpoeierservice

Wanneer ze een miljoen werkeloze buitenlanders met IQ< 80 binnenlaten en die voortrekken op de eigen autochtone bevolking in behuizing, die ze vervolgens overladen met beloningen voor slecht gedrag…

Eritreers die CO2 opslaan (Koolzuur in Heineken) om hun Ecologische Voetafdruk tot Eritreese standaard te verlagen 🙂

Kunnen we de verwarde personen die dat bedenken en uitvoeren dan niet aangeven voor hun zorgwekkende gedrag?

Het politiebureau in de hoofdplaats van onze gemeente, Joure is opgeheven en komt 1 oktober op de veiling

Het blijkt dat hun zorgwekkende overheid een campagne is begonnen, om meer bekendheid te geven aan zo’n meldpunt: Een kliklijn die de Freudiaanse Kwakdokterij (psiegiese zorrugpreffesjunuls) aan meer verzekeringsgelden (inkomsten) moet helpen.

Alle gemeenten hebben sinds begin 2021 een lokaal of regionaal meldpunt zorgwekkend gedrag ingericht. Maar vaak weten omwonenden of hulpinstanties niet waar zij terecht kunnen met hun zorgen over een verward persoon en zijn lokale hulpnummers niet altijd even bekend.

Campagne VWS
Het ministerie van VWS houdt van 19 augustus tot en met 15 september een campagne om meer bekendheid te geven aan het landelijk Meldpunt Zorgwekkend Gedrag dat gratis is te bereiken via 0800-1205.

Verwarde personen bij hun overheid met een stikstofpsychose maken onze boeren kapot

Tegelijk hebben ze bij ons in Joure- hoofdplaats van onze prachtige gemeente de Fryske Marren- het Politiebureau opgeheven en op de veiling gezet… Daar moest je toch al over hoepels en hordes springen wilde je aangifte voor bijvoorbeeld diefstal kunnen doen. En dan deden ze er toch niets mee. Ze patrouilleerden hier hooguit als bloedhonden toen hun overheid een Avondklok instelde.

Maar goddank, er is wel een ‘Meldpunt Ongewenst Gedrag’ en een publiciteitscampagne om dit meldpunt aan de vergetelheid te onttrekken. Wat gaan ze doen?

Gemeenten die over het Meldpunt Zorgwekkend Gedrag willen communiceren, kunnen gebruik maken van de toolkit die naar aanleiding van de campagne beschikbaar is gekomen. De toolkit bevat posters, voorbeeldteksten, social posts en videomateriaal.

Ze gaan kortom- op z’n Fries gezegd- het enige doen waar hun overheid écht goed in is: Jild Fergrieme… 

Vandaag kun je ook mijn reportage over Totalitarian Britain lezen op Indepen. En je kunt mijn werk steunen volgens het ‘waarde voor waarde’-principe met een zelf te kiezen donatie

One Reply to “Meldpunt tegen verwarde personen bij overheid…”

  1. nu nog een Meldpunt Zorgwekkend Gedrag Ambtenaren. en als ze het zelfde protocol gebruiken als bij “Meld Misdaad Anoniem” moet het al een heel eind in de goede richting gaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *