Vind je macht VN en EU te groot? Dan ben je ‘extreem rechts’…

Hun overheid en de illegaal opererende NCTV ziet de eigen burgers voortaan als de vijand

Hitpieces in media waarin je als ‘complotdenker’ of ‘extreem rechts’ wordt weggezet zijn niet langer zonder consequenties.

Je bent dan mikpunt geworden van de ‘Extremismestrategie 2024-2029’ van hun overheid, en studie-object in onderzoeksrapporten van (linkse) alfa-‘wetenschappers’ waarop hun overheid zich baseert. Alles dat hun linkse overheid weerspreekt heet ‘extreem rechts’.

Wie het feit waarneemt dat de EU, Nato en de VN (2030 Agenda!) met een alsmaar uitdijende overheid de zeggenschap van burgers uitholt, die heet bij deze ‘deskundigen’ al ‘extreem rechts’… Daarnaast toont hun overheid een obsessie met wat zij ‘complotdenkers’ noemen.

Het ‘onderzoek’ van linkse alfa’s waarop de NCTV en Kamerleden zich baseren voor identificatie van ‘de vijand’…

‘Extreem rechts’, alles dat linkse ambtenarij niet zint…
Dat kun je zien in de Themastudie Extremisme van het Analistennetwerk Nationale Veiligheid, en een onderliggend document van de WODC over ‘rechts extremisme’.

Het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) heeft aan het Verwey-Jonker Instituut en TextGain gevraagd een onderzoek uit te voeren om meer inzicht te krijgen in de ontwikkelingspaden voor het optreden van rechtsextremistische radicalisering, met daarin centraal de rol van online sociale media platforms, aanbevelingsalgoritmen en de wisselwerking tussen de online- en offline contexten.

Dat Verwey Jonker instituut trok eerder tegen Wilders en Baudet al de ‘extreem rechts’ kaart, omdat ze omvolking noemen wat het is: Omvolking. Nu blijkt bijna iedereen ‘extreem rechts’ geworden. Alsof bij het deugend smaldeel van de ambtenarij ter academie een paranoia heerst.

Er was al een ‘landelijk steunpunt extremisme’ opgericht, dat vorig jaar een ‘handleiding omgaan met rechts-extremisme‘ uitgaf. Over hoe je omgaat met autochtone bevolking die de door hun strot geduwde massa-immigratie (SDG 10 2030 Agenda) beu is…

De internetcultuur en meer specifiek de trolcultuur zorgen er op deze manier voor dat radicale uitlatingen van anti-overheidssentimenten, maatschappelijk ongenoegen en complotconstructies zich in een sneller tempo kunnen verspreiden. Dit kan leiden tot een toename van wantrouwen in overheden, journalistiek en de democratische rechtsorde in brede zin.

Ze worden zenuwachtig omdat steeds meer mensen hun overheid en media niet meer geloven…

Met de groeten van Verwey Jonker

Nu begint dus het schelden vanuit hun overheid. Wie het staatsnarratief wantrouwt bij stikstof, klimaat en vaccinaties, verspreid via (staats)media, die is ‘complotdenker.’

Dat scheldwoord is niet onschuldig. Denk aan het wetsvoorstel ‘strafbaarstelling conversiehandelingen’, die het strafbaar wil maken om kritiek op gendergekte te hebben.

We zien op zaterdag 7 september, dat de Telegraaf de Nova Academia (een onderwijsalternatief ) ook als ‘complotdenkers’-club framet die ‘woke-moe’ is. Nadat de Knack en een Belgisch dagblad dat enkele maanden eerder al deden.

Tel dat bij het feit, dat het Mediahuis (eigenaar van Belgische kranten en De Telegraaf) overleg voert met de ‘Veiligheidsregio’s, die de NCTV weer aanstuurt. Dan zie je de overheid nieuwe stijl in werking, een Corporate State. Morgen zien we dat hun overheid een ware obsessie koestert voor ‘complotdenkers’.

Daar zal vroeg of laat een wetsvoorstel bij komen.

De 2030 Agenda bij de VNG, alle majeure ingrepen in Nederland komen vanuit de VN-bureaucratie

Wie zelfbeschikking nastreeft: ‘extreem rechts’…
Nu de framing tot ‘extreem rechts’ en wat ze daar nu mee bedoelen. Ze hanteren zeer ruime definities van wat ‘extreem rechts’ mag heten:

Wie constateert ‘wij hebben hier niets te zeggen over wie we in ons eigen huis toe laten, alle energiebeleid wordt bepaald via de VN-Agenda 2030 Agenda, de EU en het ‘Akkoord van Parijs’ dat ongekozen ambtenarij met multinationals en ngo’s sloot. We worden door de NATO een zinloze oorlog ingetrokken….

Die heet  ‘extreem rechts’..(blz 47)

“Verlies van self-government” – een narratief dat vaak terugkomt in rechtsextremistische kringen is het waargenomen verlies van zelfbestuur. Verondersteld wordt dat belangrijke organisaties als de EU, NAVO en de VN, alsook nationale regeringen te machtig zijn geworden.

Deze organisaties en instellingen zouden daarom enkel geïnteresseerd zijn in het behouden van hun eigen machtspositie, met als consequentie dat zij besluiten zullen nemen die ongunstig zijn voor burgers. Dit werkt institutioneel wantrouwen in de hand

Het werkelijke probleem is dus: Geen weldenkend mens vertrouwt hun overheid en haar media nog. Dit rapport is dus geschreven uit angst voor machtsverlies.

Omvolking in actie

Omvolking
Constateren dat het straatbeeld zelfs in provinciesteden de afgelopen decennia is verkleurd, en die verhoofddoeking en verbomberjacking niet alleen maar jofel vinden. Dat is ook extreem rechts. Dat kun je lezen op bladzijde 46, met een verwijzing naar Nikki Sterkenburg:

“Wij worden bedreigd” – dit narratief speelt in op “morele paniek” door te stellen dat ‘natives’ bedreigd worden. Vanuit een demografisch perspectief beweren rechtsextremisten dat autochtonen een minderheid zullen worden in hun land als een gevolg van dalende geboortecijfers, hogere geboortecijfers onder migrantengroepen en nieuwkomers. Concepten als ‘blanke genocide’, ‘demografische jihad’ en ‘islamisering’ worden hiermee in verband gebracht.

Vanuit een cultureel perspectief wordt verondersteld dat ‘linkse’ onderwerpen als multiculturalisme en diversiteit de westerse cultuur zullen laten verdwijnen.

Woonachtig op het Friese platteland, valt op hoe ver dat proces is gevorderd wanneer je een doorsnee-provinciehoofdstad bezoekt. Omdat je het simpelweg bent ontwend en hier bijna alleen nog blanke mensen ziet. Niet dat dit beslist ‘beter’ is, een beetje meer afwisseling mag best.

Ik bedoel het puur demografisch gezien.

Een Oekrainer gratis hotel en zakgeld geven kost 55 duizend euro per jaar.

Van nette wijk tot misdaadtoilet
Vervolgens lees je dat mensen die de omvolking voor ogen zien voltrekken ook in reptielen en samenzwerende zionisten moeten geloven, en Q-anon. Wie liever in een nette blanke wijk woont dan in een omvolkt misdaadtoilet, die is dus gek?:

“Multiculturalisme zal nooit werken” – binnen dit narratief worden vaak raciale angsten, anti-immigratiegevoelens en -houdingen verspreid.

In plaats van dat je gewoon het eigen waarnemingsvermogen het werk laat doen. Wat ook prima lukt zonder reptielen. Hier in mono-etnisch Langweer is misdaad nagenoeg afwezig. Ik kon hier twaalf jaar lang de achterdeur gewoon openlaten, we kennen onze buren.

Rechtsextremisten benadrukken dan sterk de culturele en etnische verschillen tussen het ‘blanke ras’ en de ‘anderen’. Door dit te doen, onderstrepen zij het gegeven dat het onmogelijk is om verschillende culturen en etniciteiten vreedzaam naast elkaar te laten leven.

WODC schrijft verder dat je ‘extreem rechts’ bent wanneer je geslacht niet politiek bepaalt maar biologisch:

“Wij leven niet volgens onze natuur” – allereerst beweren rechtsextremisten aldus dat multiculturalisme niet ‘natuurlijk’ is en dat mensen van nature tribaal zijn, ter ondersteuning van hun bewering dat het niet immoreel is om mensen te verdelen in ‘wij’ en ‘zij’ en daarnaar te leven.

…..dat schrijft de WODC met de NCTV in een rapport dat van een wij-tegen-zij-narratief uitgaat.

Ditzelfde narratief wordt óók gebruikt voor antifeministische en anti- LHBTQIA+ uitspraken. Veel rechtsextremisten stellen namelijk dat biologische verschillen tussen mannen en vrouwen als een gegeven geaccepteerd moeten worden. In lijn hiermee moeten traditionele rolpatronen behouden, hersteld en bevorderd worden.

Samen tegen boze dictator Poetin, maar dan 105 jaar geleden

Een stabiel gezin krijgt meer kinderen
De enige kinderrijke blanke gezinnen vind je nog op Urk en bij traditioneel protestantse uithoeken. Bij stabiele gezinnen met traditionele waarden vind je een hoger kindertal. Niettemin mag je niet waarnemen wat je ziet;

Dit narratief speelt ook in op het gevoel van een mannelijk recht – waarbinnen mannen functioneren als hoofden van grote gezinnen. Om die reden pleiten rechtsextremisten voor een conservatieve samenleving waarbinnen het ‘blanke ras’ enkel kan blijven voortbestaan als vrouwen het moederschap serieus nemen.

Tevens geven rechtsextremisten feministische en LHBTQIA+ gemeenschappen de schuld voor dalende geboortecijfers.

Zelfs de hobbelpaarden op Urk zijn een vis

Dus volgens de overheid is heel Urk ‘extreem rechts’… En er bestaan ‘feministische gemeenschappen’ (…)De volgende ‘framing’ tot ‘extreem rechts’ betreft wederom een waarneembaar feit, waarvan constatering tot pathologie wordt verklaard:

“Migranten krijgen de voorkeur boven autochtonen” – dit narratief stelt het slachtofferschap van autochtonen centraal. Etnische en religieuze minder- heden zouden door overheden bevoordeeld worden; overheden zorgen daarmee niet voor hun ‘eigen mensen’.

“Volgens dit narratief krijgen minderheden ‘alles’ zonder daar iets voor te hoeven doen, terwijl autochtonen zich door het dagelijks leven worstelen zonder enige overheidssteun (Sterkenburg, 2019).

Eenmaal statushouder krijg je voorrang op autochtone inwoners bij toewijzing van een sociale huurwoning. Oekraïners krijgen gratis hotel en zakgeld. Hier zien we dus de pathologisering van de eigen waarneming in vol ornaat…

Eritrese statushouders voor hun gratis woning met gratis bier en gratis nieuwste mobieltje

Conclusie, ‘extreem rechts’ = alles dat linkse overheid niet zint
Wat blijft dus die obsessie van hun overheid met ‘extreem rechts’? Komt dat niet doordat hun overheid zelf extreem links is geworden? In mijn gehele leven kwam ik nooit enig bruinhemd tegen op straat. Slechts eenmaal ontmoette ik ‘echte’ neonazi’s bij een Drentse heide-festijn van een vaag nationalistisch clubje.

Daar gaf ik een SDG-lezing.

Naast christelijke nationalisten kwam je daar een klein clubje kaal geschoren schoffies tegen, die ook voetbal-hooligan hadden kunnen zijn. Bij de boekentafel vond je zelfs een boek van Martin Bormann die Adolf H. daarin ophemelde. Dan denk je ‘huh, ik wist niet dat dit nog bestond’. Je gelooft toch niet dat er mensen zijn die de Tweede Wereld Oorlog zo fantastisch vonden dat ze er nog een Derde achter aan willen.

‘Climate and mobility’ = meer geforceerde massa-immigratie voor omvolking

Die mensen geloofden dat Joodse bankiers achter alle ellende in de wereld zaten. Maar dat clubje was meer een samengeraapte padvinderij-beweging. Een aantal vond mijn SDG-lezing ’te christelijk’, die droegen Thor-hamers en identificeerden zich als ‘heiden’. Voor mij is niemand per definitie melaats, wanneer je er maar een normaal gesprek mee kunt voeren, en je het van harte oneens mag zijn.

Kom daar bij linkse deugmensen eens om.

Dus: Zo er al mensen zijn die Nederlandse joden kwaad willen doen, dan moeten die vooral binnen arabische kringen gezocht worden. En niet bij de ‘eigen’ blanke bevolking.  Of lijd je dan aan ‘Islamofobie’ wanneer je dat constateert? Het aanjagen van massa-immigratie is een gevolg van het VN-verdrag van Marrakech. Daarin wordt een link gelegd tussen SDG13 (klimaatactie) en SDG10: gelijkheid. (zie hierboven)

Morgen laten we de obsessie van hun overheid met ‘complotdenkers’ zien, waartegen ze nu beleid willen voeren. Steun Interessante Tijden nu alvast met doen van het lees- en uitzoekwerk voor dit nieuwe onderzoek naar Deep State Dick Schoof en z’n kompanen:

4 Replies to “Vind je macht VN en EU te groot? Dan ben je ‘extreem rechts’…”

  1. En ben je het er niet mee eens? Dan maken we je helemaal kapot, belachelijk en je leven tot een hel. Met medewerking van een leger neo-nsb’ers die graag meehelpen met het laatste zetje voor kopgeldsubsidie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *