Onderzoek Geo-Engineering nu uit bij Groene Rekenkamer

Topcartoon van Josh bij het artikel voor de Groene Rekenkamer

Met dank aan donateurs kon ondergetekende zich langdurig verdiepen in het Geo-Engineering Dossier, waarvan het resultaat nu is te lezen bij De Groene Rekenkamer. Het natte en sombere voorjaar bracht menigeen tot speculeren of de mens wellicht het weer aan het beïnvloeden is teneinde, ja teneinde wat eigenlijk? Opwarming te temperen door het zonlicht te blokkeren? Massa’s regen te laten vallen om oogsten te laten mislukken?

Overstromingen forceren zodat mensen eindelijk overtuigd raken van een gevaarlijke klimaatverandering? En hebben HAARP en chemtrails daar iets mee te maken – complotzin dus – of is dit allemaal complotónzin. Natuur/Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker sorteert waan en werkelijkheid.

Hij concludeert: Hard bewijs ontbreekt nog dat nu al mondiale grootschalige plaatsvinden die het daglicht niet alleen verduisteren, maar ook niet kunnen verdragen. Wel gebeurt letterlijk veel meer tussen hemel en aarde aan klimaatmanipulatie dan bij het grote publiek bekend is.

Lees verder bij de website van De Groene Rekenkamer.

Boeren wegpesten is SDG15, energiearmoede is SDG13

De Groene Rekenkamer komt voort uit de Stichting Heidelberg Appeal Nederland. (HAN) Die zagen al in 1992 welke kant het op zou gaan, hoe ‘klimaat’ en ‘milieu’ als politiek wapen zouden worden gebruikt om de bevolking voor honderden miljarden euro’s uit te knijpen.

In 2021 bracht ik voor de Groene Rekenkamer met hulp van ingenieurs de Quick Scan RES (Regionale Energie Sabotage) Fryslân uit. Daarin voorspellen we een verdubbeling van de energierekening voor 2030 en een grotere kans op Blackouts. Het Friese Provinciebestuur blijft- incompetent, spilziek en destructief als het is- op deze heilloze weg verder gaan.

Groenwasserette van de bomencrematoria van Eneco en Corporate BV. ‘Als kaf in de wind’…

Het pact met de Panda
Voor de Groene Rekenkamer publiceerde ik in 2012 bij de vijftigjarige verjaardag van het Wereld Natuur Fonds mijn analyse ‘Het Wereldbestuurfonds’, dat alle landelijke media haalde.

Van de voorpagina van De Telegraaf en Radio 3 (Giel Beelen) tot RTL Nieuws en 1 Vandaag, gevolgd door Zembla die de documentaire uitzond van Wilfried Huisman, Der Pakt mit dem Panda.

  • Ik toonde in deel 1 over het organisatieprofiel en financiën aan dat het meeste geld bij het WNF opgaat aan reclame, en dat donateurswerving bij WNF gelijk is aan ‘natuurbescherming’.
  • In deel twee, ‘Beschermt het WNF de natuur‘ toon ik dat ze volstrekt ineffectief zijn bij het beschermen van vijf aansprekende diersoorten waarmee ze veelvuldig adverteren. Het WNF is vooral een geldmachine en groenwasserette voor miljardairs en multinationals.

Het geheel belangeloze Eneco en haar Ecologische Voetafdruk: wetenschappelijk onzin, maar wel effectief in marketing

In Nederland helpen ze industrieterrein van Eneco in zeenatuur groen wassen, zoals het met 850 miljoen euro subsidies gebouwde wind-industrieterrein Luchterduinen. Het WNF krijgt tientallen miljoenen euro’s subsidie van het Ministerie van Ontwikkelingshulp (BUZA), om in het buitenland klimaatactiegroepen op te zetten. Dat krijgen ze samen met hun moederorganisatie IUCN.

Klimaatactie (SDG13) dient om iets waardeloos (een ton CO2) om te zetten in een fiat currency (met schuld gedekt krediet), waar miljardairs en hun geldvriendjes in kunnen beleggen. Wanneer je ‘kwaliteitsjournalist’ bent bij een ‘respectabel medium’, geloof je dat klimaatactie dient om de planeet te redden.

🙂

Bootlegger (Eneco) Baptist (WWF)

WNF Nederland haar oud-directrice Kirsten – die bij het 1 Vandaag Item weerwoord gaf als communicatiedame- werd directeur van WWF-internationaal. Zij zit in de Raad van Toezicht van Wageningen UR. Wageningen UR is de protagonist van grootschalige Rewilding, sinds kort ook met een eigen leerstoel Rewilding, gefinancierd door Rewilding Europe.

Die club is weer een spinoff van het WWF. Hoe de opkomst van Rewilding en de promotie van ‘wildernis’ verliep sinds 1954 (gestart bij een Zuid Afrikaans investeringsfonds) heb ik afgelopen jaar uitgebreid uitgezocht en in een schema gezet.

Het verwilderingskaartje dat Wageningen UR leverde. Ark Rewilding is zusterclub WNF die volledig draait op provinciale subsidies en de PCL

Rewilding is een concept dat uit Zuid Afrika afkomstig is. Het betekent dat je de bestaande natuur onttrekt aan het gebruik door de lokale bevolking, om er een groene speeltuin van te maken voor de allerrijksten van de planeet, kaliber Bernhard von Lockheedaffaire bis Bilderberg zum Aussendentürwippen von Biesterfeld, de voorzitter van WNF.

Campagnes als ‘Half Earth’ en ‘Nature Needs Half’ ( een groen hangslot op de helft van de planeet) zijn nu ook VN-beleid, met steun van Wageningen UR. Dat je daar in de ‘kwaliteitsmedia’ (slaperige linkse sukkels) niets van hoorde, betekent niet dat het dus onbelangrijk is of machteloos en onschuldig.

Op de WUR campus zit ook de World Economic Forum Food Hub gevestigd. Dat kwam daar met LNV-subsidie dankzij een collaboratie van LNV-ambtenaar Marije Beens met Unilever haar WEF-mevrouw, Serpil Tascioglu.

Eneco, Lage Weide Utrecht biomassacentrale

Op die fiets dus.

Door het schrijven van meer dan drieduizend blogs in zeven jaar tijd, word je een wandelend archief zodat je altijd alle feitjes paraat hebt. En anders kun je ze hier bij ons opsnorren. Dat is de waarde van Interessante Tijden.

Dank alle mensen die mij steunen. Want met het honorarium dat je voor publicaties krijgt in media kun je mijn grondige tijdrovende werk anders niet doen. Ik kan niet anders, zou het niet minder grondig willen doen:

One Reply to “Onderzoek Geo-Engineering nu uit bij Groene Rekenkamer”

  1. Petje af voor je onvermoeide inzet en werk, ik hoop dat mensen een donatie doen. Zelf ben ik helaas niet meer in de gelegenheid. Alsof je hier iets aan hebt 🙂 anders had ik het zeker gedaan en misschien heb ik een mogelijkheid in de toekomst.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *