Democratiebestendige Deep State (SDG) walst over PVV/BBB…

Vindt Internationaal plaats, in Nederland gecoördineerd door Ministerie van Buza haar stichting SDG Nederland

Waarom lijken de BBB en de PVV nú al een soort NSB? Omdat ze geen kans maken tegen de democratiebestendige deepstate op nationaal en internationaal niveau. Voorbeeld: Deze week, de SDG Actieweek, vindt in New York de Summit of the Future plaats van de Verenigde Naties.

Diplomaten uit Nederland nemen de daar gisteren (zondag) gemaakte ‘vrijwillige’ door VN-lidstaten gemaakte afspraken mee van een Pact for the Future. Die ‘vrijwillige’ afspraken (soft law) worden via de Brusselse en de Haagse achterdeur nationaal en lokaal beleid. (harde regulering)

Bereid je voor op lobby voor kinderstemrecht (meer linkse stemmen), internetcensuur, nog meer klimaatgedram en overheveling van nationale soevereiniteit naar internationale bureaucratie. En nog veel meer asielinstroom, want dat is VN-politiek.

De fusie van groene politiek en militair beleid, gisteren afgekaart

Stakeholdermodel/Oligarchie vervangt nationale democratie ( = SDG17)
We zijn sinds gisteren weer een stapje dichter bij een communistische wereldregering onder VN-hoede. Diplomaten van VN-lidstaten waaronder ook Nederland sloten in New York hun Pact for the Future van de Verenigde Naties. De adoptie van een Planetair Emergency Platform – een noodregering- is nog in de koelkast gezet.

Niettemin is er weer een stap richting verminderde nationale soevereiniteit genomen, naar een wereldbestuur dat regeert op basis van een Noodtoestand-mandaat. De Klimaatnoodtoestand was al in 2019 uitgeroepen door de VN.

De VN noemt samen met het WEF (waarmee ze 2019 een verdrag sloten) expliciet ’the rise of national populism’ als bedreiging. Dus het feit dat de meerderheid op de PVV stemde om de toestroom van parasieten te dempen, is hun bedreiging. Dat Amerikanen op Trump stemden eveneens. De VN-website waar het stond ben ik even kwijt, maar die houdt u tegoed.

Daarom werd dus in 2018 al een Global Compact on Environmental Migration gesloten, ook met Mark Rutte, vanuit het idee dat mensen naar onze gratis beschikbare sociale voorzieningen vluchten in vliegtuigen (en weer terug gaan op vakantie) vanwege CO2.

IN de SDG Actieweek, geen Emergency Platform

Dat Pact betekent dat we op weg gaan naar een ‘groene’ Veiligheidsraad, waar klimaatsocialisme (SDG’s = social engineering autochtone bevolking) én het behandelen van gewapend conflict onder 1 wereldautoriteit worden gebracht. Je kunt die fusie tussen CO2-politiek en vredeshandhaving al zien aan het VN-proza, waarbij ze beweren dat ‘climate change’ de huidige asieltoevlucht zou veroorzaken.

In plaats van de zoete honingpot van gratis behuizing en uitkeringen in de landen waar ‘climate change’ die mensen heen drijft, zoals Nederland. Volgens de VN is het volgende afgesproken:

By endorsing the Pact, UN Member States pledged, among other things, to:

Turbocharge the Sustainable Development Goals (SDGs) and the Paris Agreement on climate change, two landmark 2015 agreements that have seen halting progress and missed milestones

Listen to young people and include them in decision-making, at the national and global levels
Build stronger partnerships with civil society, the private sector, local and regional authorities and more

Van Laurentien van Oranje haar lobbyclub om kinderen in te zetten als politiek wapen (‘kindinclusie’)

Kinderinspraak en Natuur-inspraak tegen die stomme volwassenen
En er is een Global Digital Compact gesloten, dat rechtstreeks komt uit de koker van het WEF, dat in 2019 al een overeenkomst sloot met de VN: Meer gecentraliseerde controle over het internet. En er werd een ‘Declaration on Future Generations‘ aangenomen.

Dat betekent, dat de internationale elite er nóg een stropop bij heeft naast ‘het klimaat’: Mensen die nog niet bestaan maar geboren kunnen worden. Ze gebruiken kinderen om volwassen politiek door te drukken, de socialistische traditie indachtig. (denk aan de Hitler-Jugend) Dat noemen ze “youth and future generations and transforming global governance.”

Daarnaast krijgen we ook kinderstemrecht (‘future generations’), dus je kunt komende jaren een voorstel verwachten waarbij de stemgerechtigde leeftijd verder omlaag gaat. Daarvoor had Laurentien van Oranje al haar eigen lobbyclub in het leven geroepen, Missing Chapter Foundation, inhuizig bij de Carnegie Foundation haar Vredespaleis, zetel van de Verenigde Naties haar Internationaal Gerechtshof.

Stichting SDG Nederland, met bankier Herman Mulder in het bestuur, gefinancierd door BuZA

Dus kreeg je al de Kinderkamervragen, en kinderinspraak bij De Nederlandse Bank (DNB, van Trilateral Commission-lid Klaas ‘klimaat’ Knot)

Nederland van Koning Bilderberg ís de VN, Den Haag is de zetel van het multilateralisme. Ik had hier al voorspeld na adoptie van The Hague Principles in 2018 in het Vredespaleis in Den Haag, dat ze Mensenrechten zouden uitbreiden met rechten voor ‘Moeder Aarde’ en ‘Het Milieu’.

Het Pact for the Future is daar weer een tussenstap in, ‘klimaat’ in 1 adem noemen met Oekraïne-oorlog en de kunstmatig in stand gehouden asielstroom.

Of je nu roept dat ‘kinderen’ inspraak moeten hebben, of ‘De Natuur’ of ‘Het Dier’: Volwassenen, juristen en academici gebruiken die stropop tegen de echte lokale en nationale democratie.

Sandra Pellegrom haar pennevruchten, coordinator van de SDG’s in NL, lid Topmanagementgroep bij Ministerie van BuZa

Zonder de SDG’s snap je de huidige politiek niet
Wie denkt dat dit niets betekent, omdat je er in de media niets over hoorde… Je hoorde in 2015 niets over hun ‘akkoord van Parijs’ en de 2030 Agenda haar ‘klimaatactie’ (SDG 13) en het aanwakkeren van massa-immigratie (SDG10 ‘gelijkheid’) uit het Global Compact, noch over de Decade of Action die in 2020 begon.

Geen Green Deal van Timmermans, geen stikstof-(halvering veestapel = SDG 13 en SDG2)  en klimaatbeleid (SDG13) zónder de 2030 Agenda en de SDG’s. Tom Zwitser en ik waren de eersten die er (pas in 2019) aandacht aan besteedden, in onze SDG-serie voor De Blauwe Tijger.

De definitieve 2030 Agenda-gids bij de 17 filmpjes over de SDG-doelen

Het is nu SDG-actieweek in Nederland omdat er na adoptie van de 2030 Agenda in 2015 een stichting SDG Nederland bestaat van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Die hebben overal in Nederland zogenaamde SDG-houses, zoals in het Tropenmuseum in Amsterdam (waar ook de redactie zit van One World van de ooit door Prins Claus geleide stichting voor duurzame ontwikkeling), op landgoed Zonneheuvel in Doorn en ook in Leeuwarden.

Hugo en de hem loyale ‘journalisten’, die de werkelijke macht niet in de schijnwerpers zetten

Die SDG-stichting heb ik al uitgebreid over bericht in hét overzicht van alle 17 SDG’s uit de 2030 Agenda, dat ik bij De Blauwe Tijger uitbracht. Zonder die 2030 Agenda snap je niet wat er nu gebeurt, of het nu gaat om gendergekte, massa-immigratie of ‘klimaatactie’.

Klaus Schwab op blz 70 in The Great Reset

Dus, de PVV won de verkiezingen maar we kregen een ‘Minister van Klimaat(‘onzin’, aldus Wilders) en Groene Groei… Mede dankzij The New Social Contract (NSC), een partij letterlijk vernoemd naar het actieprogramma uit Klaus Schwab’s ‘The Great Reset voor een nieuw politiek pact met private actoren in de maatschappij.

Het is een beetje mode, dat ‘nieuw sociaal contract’

Dat is SDG17: Building Partnerships for the Goals (stakeholder-model, net als het WEF, publiek-private entiteiten vormen de regering in een ceremoniële democratie)… De BBB (Femke Wiersma) wil nu enigszins vrijwillig de veestapel halveren.

Dat is SDG13 en SDG15 en SDG2 (‘voedseltransitie’). Ze is met handen en voeten gebonden aan de Deep State en haar 2030 Agenda, met Ingrid SDG66 Thijssen als frontvrouw van de VNO-NCW.

Op 11 November start weer ‘Nationale Klimaatweek’

Wie is ‘de deep state’ in Nederland?
Kom vrijdag op het Binnenhof en daar vindt een ritueel plaats, dat we de ‘nationale democratieshow’ noemen. De door de overheid, twee Belgische miljardairs en Bertelsmann in het zadel gehouden ‘pers’ richt zich op een dozijn carrièrepolitici.Dat de mensen die echt invloed hebben door hen niet herkend worden, de topambtenaren van de Topmanagementgroep zegt al genoeg. H

uig Plug en Pieter Parlevliet waren de enigen die ze wel steeds herkenden (en lekker stalkten) Deze Topmanagementgroep bepaalt het beleid, waarvan de minister van dat moment spreekbuis is.

Die topambtenarij financiert een honderdtal stichtingen, ngo’s, die als spreekbuis en lobbyist van hun beleid fungeren. Denk aan subsidiecub MVO Nederland, opgericht vanuit het Ministerie van EZ, die de ‘sustainable development’ van de VN bij het bedrijfsleven tussen de oren moet helpen drammen.

Het budget van klimaatclub HIER van het ministerie van ‘Klimaat en Groene Groei’, zonder subsidie geen HIER

Of Milieudefensie, organisator van klimaatmarsen en geldsluis voor klimaatklevers, voor beroepsactivisten als Joost Thus die de A12-Blokkades organiseren. Bij de komst van Al Gore (2006), werd vanuit die ambtenarij een klimaatcoalitie opgericht met Sible Schöne van Milieudefensie: HIER.

Bekijk hun Raad van Toezicht, en je ziet de verwevenheid met de academische ‘deep state’, de linkse maffia die de directe democratie ondermijnt. Zoals Derk Loobach, van DRIFT (Jan Rotmans), de academische club die Urgenda oprichtte.

Die zijn nu nog steeds actief, ze organiseren voor het Ministerie van ‘Klimaat en Groene Groei’ op 11 november de Nationale Klimaatweek. Zonder subsidie bestonden ze al lang niet meer. Nu helpen ze ook mee aan het mobiliseren van kindertjes tot klimaatvoetsoldaat van het kosmopolitisch geldwezen (‘Kindinclusie’):

Lesmateriaal voor de ‘Nationale’ klimaatweek

Ondermijning democratische rechtstaat vindt topdown plaats
Conclusie: Vanuit de VN-bureaucratie en duizenden ngo’s (niet gekozen organisaties) die door miljardairsfondsen, Postcode Loterij, Brusselse en nationale overheden gefinancierd worden is er een schaduwoverheid opgetuigd, een coalitie van ambtenarij met door die ambtenarij gefinancierde stichtingen. Dat is SDG17: publiek private partnerschappen. Het World Economic Forum = SDG17.

Nederland is in die bestuursvorm sinds de jaren ’90 koploper, want coalitievorming rond ‘de doelen’ is een ideetje van Pieter Winsemius. (VVD) De Deep State bestaat kortom uit aanwijsbare personen en organisaties. Zij helpen bij het verder ondermijnen van de nationale en locale democratie, die maken ze ondergeschikt aan ‘de doelen’ van de VN.

Terwijl het Ministerie van Veiligheid, hun NCTV en de Veiligheidsregio’s dus roepen dat ‘ondermijning’ van ‘de democratische rechtstaat’ van onderop zou plaatsvinden, door ‘extremisme’, dus van onderop….zien we dat exact het omgekeerde plaatsvindt. De ondermijning is beleidsmatig, en vindt topdown plaats.

  • Oplossing: De PVV en BBB kunnen de subsidies aan al die milieuclubs en stichtingen per direct stopzetten, als ze dat willen. Zij functioneren als niet gekozen organisaties, verlengstukken van miljardairs, Boudewijn Poelmann, topambtenarij en diplomaten die lokale, regionale en nationale democratie ondermijnen. Wie lobbiet voor politiek, moet dat in het parlement/gemeenteraad doen of anders met particulier geld zonder een cent subsidie

Steun Interessante Tijden voor het uitzoekwerk volgens het ‘waarde voor waarde’-principe met een donatie naar keuze.

3 Replies to “Democratiebestendige Deep State (SDG) walst over PVV/BBB…”

  1. Rypke, nergens vindt je in het nieuws iets over de Summit of the Future. Lijkt mij toch niet zo’n onschuldige club met al die stiekeme verdragen die, zo heb ik begrepen, ook ondertekend zijn door Nederland. Verdragen waar wij ons vervolgens weer aan moeten houden. Voor de leek is het een warboel geworden, maar gelukkig hebben we jou, die het ons haarfijn uitlegd. Dus.. heel erg bedankt.

  2. BBB zuid-holland sloot vlak voor de verkiezingen het onteigenen van boeren niet uit. De PVV maakte vlak voor de verkiezen een 180 graden draai op eerdere speerpunten: dierenwelzijn, private equity in de zorg, geslachtverandering bij kinderen. Stevige koehandel dus om een kabinet op te kunnen tuigen.
    Maar de meeste sukkels zien dat niet of willen dat niet zien en de consequenties gaan al helemaal aan hen voorbij. Tel daarbij op dat vrijwel alle beleidsbeslissende organisaties in nederland geïnfiltreerd zijn met marxistisch tuig en corrupte politici (hallo hugo, hallo brekelmans). Tel uit je winst.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *