‘Kinderstemrecht’ op SDG Actionday,…

De Kamer zít al vol kleine kinderen in zonder enig verantwoordelijkheidsbesef, die ook maar wat op hun mobieltjes kijken

Dankzij de onvermoeibare Pieter Parlevliet die SDG Action Day bezocht in de Jaarbeurs in Utrecht, zag je dat Sharon Dijksma (zeker PvdA!)met een ‘kinderrechten’-activist het podium betrad, een verwend links blank ventje uit Nijmegen, uit de activistenstal van Laurentien van Oranje.

Kinder-‘rechten’ betekent dat Het Linksche Thuigh met het geweldsmonopolie van hun overheid kinderen van het gezag van de ouders losweekt, om ze voor volwassen politiek in te zetten.

Daarbij hoort de technocratische opvatting, dat er ‘kinderprofessionals’ bestaan, ‘deskundigen’. Zoals dat tuig van Jeugdzorg, ‘kinderpsychologen’ die medische labeltjes plakken, het segment van moordenaars en ontvoerders van 413 toeslagenkinderen. 

Kinderen als ‘Change Agent’
We berichten hier al over het zondag door Nederlandse diplomaten ondertekende Pact for the Future. En de aangenomen Declaration on Future Generations, een zorgplicht van overheden voor mensen die nog niet bestaan. Die zijn naar wereldsocialistische traditie tot slachtoffer verklaard van de levensstijl van heteroseksuele blanke westerlingen.

Direct in die lijn ligt de lobby voor Kinderrechten, die topdown vanuit het Koningshuis wordt aangestuurd. Dat doet Laurentien van Oranje met haar Missing Chapter Foundation. Hun missie luidt als volgt:

“Beslissingen worden toekomstbestendig door de stem van kinderen serieus te nemen. Hun denkkracht en rol als change agent is nu een ontbrekend hoofdstuk in besluitvorming.”

‘Kindinclusie’, kinderen mobiliseren voor volwassen politiek, change agent

Die term ‘Change Agent’- een kind als instrument voor volwassen politiek- kom je ook tegen in de Declaration on Future Generations van de VN. Laurentien haar MCP is gevestigd in het Vredespaleis. Dat paleis van de Carnegie Foundation huisvest tegelijk het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties.

De Nederlandse overheid vermoordde 413 kinderen in de Toeslagenaffaire. Kinderrechten? Ze hadden Laurentien niet voor niets op dat dossier gezet. Net als Claus heeft ze iets met andermans kinderen. Maar heeft ze al die door hun overheid ontvoerde kinderen nu teruggevonden, of wat?

Het ‘recht’ om ‘jezelluf’ te zijn, is verwant aan de zelfde perversie. Het klassieke motto was ‘KEN’ jezelf, een oproep tot zelfkennis en beheersing. Dit bevat het onderliggend idee dat alles dat zomaar in je opkomt niet beslist van hogere wijsheid getuigt. I’m the asshole in the body of Christ, but i’m learning. 🙂

Verwende linkse kindjes inzetten om volwassenen te chanteren voor linkse politiek

Ouderlijk gezag ondermijnen voor staatsalmacht
De uitwerking zie je nu al bij de inzage in de medische gegevens van je eigen kind. Ouders moeten een kind van twaalf toestemming vragen om die gegevens in te zien. Alsof ze graag willen dat je kind zo vroeg mogelijk de pil aanvraagt zonder dat je er weet van hebt.

Neomalthusianen willen immers je kind zo vroeg mogelijk seksualiseren. Daarom geeft het Ministerie van OCW met Buitenlandse Zaken ook miljoenensubsidies aan de Rutgerstichting, die viespeuken, voor ‘lesmateriaal’. Alsof je niet weet hoe je de daad moet verrichten zonder ‘seksuele voorlichting’…

Heb je daar lesboekjes voor nodig, geschreven door binnenbroekse zelfbevlekkers bij de Rutgersstichting?

Of zoals nu, de lobby voor ‘vaccinatie’ tegen baarmoederhalskanker en eerder de coronaprikbus bij lagere scholen. Zie de mobilisatie van je kind voor linkse politiek, zoals bij Warme Truiendag (klimaat) en Paarse Truiendag, de campagne om seks te promoten waar geen stabiele relaties uit volgen met kinderen.

Mark My Words, in december krijgt zijn boek overal op de NPO positieve aandacht…

Wanneer het Koningshuis/Bilderbergers iets willen met de Verenigde Naties, zie je vervolgens overal stichtingen en websites opduiken die hun politiek promoten. Ze hebben ook direct positieve media-aandacht, subsidie en fondsen, er kwam al een kindervragenuur in de Tweede Kamer, een ‘Raad voor Kinderen’: Dat is het werk van Laurentien van Oranje, dochter van Laurens D66 van Brinkhorst.

Als ‘deskundigen’ zich met je kind gaan bemoeien…

‘Kinderprofessionals’
Ook is er de fonkelende website ‘Kinderrechten.nl‘, waar je over het juridische deel meer leert. Al sinds 1989 bestaat er een Kinderrechtenverdrag bij de VN, dat lidstaten ondertekenden.  Zulke verdragen en de bureaucratie die dat ondersteunt, hebben de neiging hun eigen reikwijdte vervolgens stapsgewijs uit te breiden. Dat kun je nu ook lezen op Kinderrechten.nl

Het Kinderrechtenverdrag is in 2000 en in 2014 uitgebreid met drie facultatieve protocollen. Dat zijn een soort bijlagen bij het Verdrag waar de verdragsstaten zich aan mogen, maar niet aan moeten binden. Het eerste protocol gaat over de noodzaak om kinderen te beschermen die verhandeld worden of die seksueel geëxploiteerd worden.

Toeslagenaffaire, iemand? Als dat protocol al sinds 1989 bestond, waarom kon hier dan jarenlang pedoclub Stichting Martijn vrij opereren?

Het tweede gaat over de bescherming van kinderen in gewapende conflicten.

En dan in Ieper de gevallenen gedenken in de Eerste Wereld Oorlog

Waarom zou je dan alleen kinderen moeten beschermen, en niet alle mensen die zelf niet aan het gevecht deelnemen? Was daar al niet een Conventie van Geneve voor? Zou je niet gewoon beter vrede met Rusland sluiten, in plaats van die oorlog rekken met Nederlandse miljardensteun?

Kijk, hier zit de angel. Ze willen met juridische actiegroepen een natiestaat kunnen aanklagen, Urgenda voor kinderen. Dat noemen ze public interest litigation. (PIL)

Het derde en nieuwste protocol biedt extra mogelijkheden om een klacht in te dienen tegen een staat bij de schending van kinderrechten. Vooralsnog is Nederland alleen lid bij de eerste en tweede facultatieve protocollen. Recent heeft Nederland besloten om ook lid te worden bij het derde facultatieve protocol

Wat heb je te klagen met zulke rijke ouders, jij verwend links nest.

‘Ik wil ook aanklagen’
Daarnaast werd plots een kindactivist met prijzen de media in gelanceerd, Lars Westra uit Nijmegen met zijn websites ‘Het Recht op een Stem‘ en ‘De Visie van Kinderen‘. Westra stond gisteren dus bij Sharon Dijksma op het podium in Utrecht, en wie was de eerste die zijn boek ‘Het Recht op een Stem’ in ontvangst nam op 6 november 2023?

  • Laurentien van Oranje… nuff said.

Westra van Oranje zou al sinds zijn negende ‘kinderrechtenactivist’ zijn, een verwend blank nest uit Nijmegen aan wie het niets ontbreekt. Of betaalt hij het eten van zijn ouders en zijn eigen school? Net als die verwende nesten van Oranje, die jaarlijks 56 miljoen euro salaris krijgen uit belastinggeld, bovenop hun miljardenvermogens.

Zo wil ‘links’ proberen de stemgerechtigde leeftijd omlaag te krijgen.Zou de stemgerechtigde leeftijd op 25 jaar liggen, wanneer je gestudeerd hebt en weet wat ‘een baan’ is: Hoeveel stemmen zou Groen Links dan nog halen? Zouden we dan een staatsschuld hebben gehad?

Je ziet bij Lars Westra ook dat ze juridische bevoegdheden aan kinderen beijveren, ‘ik wil ook aanklagen’. Hier komt dat Derde Protocol van het Kinderrechtenverdrag om de hoek kijken, dat diplomaten/D66’ers bij Buitenlandse Zaken voor ons ondertekenden.

Vredesduif, hier zit Laurentien haar Missing Chapter Foundation gevestigd

Conclusie: Kinderen inzetten voor volwassen politiek (SDG10 ‘gelijkheid’)
De lobby treedt nu in werking om dat protocol in nationale regelgeving te verankeren. Je zult binnenkort vast in ‘de media’ veel meer over ‘kinderrechten’ en ‘kinderinspraak’ horen, zonder duiding waar dit vandaan komt. Het Pact for the Future dus, dat Nederlandse diplomaten afgelopen zondag in New York ondertekenden als “Nederland.”

Zoals ook schijnbaar ‘uit het niets’ plots een nieuwe categorie mensen met ‘rechten’ werd geboren, LBHDGIT+ Dat kwam door de start van de 2030 Agenda, net als al die ‘pronouns’ als She/Her, They/Them.

Net als gendergekkies en vloegteliengen worden kinderen door de VN als door het blanke patriarchaat onderdrukte klasse geprofileerd, die door de Marxistische Revolutie/Transitie ‘bevrijd’ moeten worden via het toekennen van ‘rechten’…Meer macht voor overheden en juristen.

Dankzij stichting SDG Nederland van Ministerie Buitenlandse Zaken, kinderindoctrinatie voor VN-politiek

Een juridisch apparaat met de Staat – een club volwassenen met geweldsmonopolie- neemt het gezag over van volwassen mensen die het recht op zelfverdediging is ontnomen. Dat noemen ze dan ‘Mensenrechten’, dat ze het enige zinvolle recht van je afpakten: Recht op gewapende zelfverdediging, zoals Amerikanen dat wel kennen in hun Second Amendment.

Wat heb je aan ‘vrije meningsuiting’, wanneer de overheid vrij over je lichaam en je kinderen mag beschikken? Waarna jij via ‘het recht’ (D66’ers) met dure advocaten van Poederneus en Partners (beëdigd bij de zelfde rechtbank) mag hopen dat de aangerichte schade wordt omgekeerd.

Het mag niet goed voelen wat ik zeg. Maar vertel mij wat er onwaar aan is…

Wanneer je eenmaal de schellen van de ogen zijn gevallen, dan begrijp je de ware toestand van je wezen in Nederland: je bent een slaaf, in lijf en geest. Loop te ver vooruit, buiten wat mensen door mediaconditionering leerden geloven, en ze zullen zich met associatievrees van je distantieren.

  • Steun Interessante Tijden voor duiding van wat je niet in media leest of opgediend krijgt als ’toevallige’ warboel van toevallige gebeurtenissen. 

4 Replies to “‘Kinderstemrecht’ op SDG Actionday,…”

  1. Ik voel me geen slaaf in lijf en vooral niet in geest.
    Om mij heen zijn de Nederlandse media conditioneerden meer wakker dan je denkt!!
    De hoog opgeleiden minder, maar die komen ook nog wel.
    En, Nederland is een heerlijk land!!
    Ik blijf positief, laat me niet meesleuren in al negatieve..Weet wat er speelt en hou er rekening mee!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *