‘Diversiteit’ = White Suicide, is er burgeroorlog op komst?

Omvolking live in Den Haag

Het hoogste adviesorgaan voor de regering, de Sociaal Economische Raad (SER) ‘vierde’ gisteren haar zesde ‘Diversiteitsdag’. De SER wil, dat je werkvloer er uit gaat zien als de cast van een Netflix-serie met homonegergenders. Terwijl van hun 22 Kroonleden slechts twee een gekleurde naam hebben, de rest is lelieblank. ‘

 De SER is de voet tussen de parlementaire deur van het Koningshuis en haar UBO’s, de eigenaren van de koninklijke exploitatiemaatschappij BV Nederland. Dat zij deze ideologie promoten is dus bewust beleid, gedicteerd door de aanwijsbare elite van ‘wereldburgers’ bij VN, WEF en Bilderbergconferenties.

Woke opdringen aan bedrijfsleven

Greep op het bedrijfsleven met SER en vakbonden
De SER heeft een private evenknie genaamd de Stichting van de Arbeid. Het zijn twee hoofdorganen van wat vroeger het ‘Poldermodel’ werd genoemd. Het betekent vooral dat je via de vakbonden (FNV cs) en de VNO-NCW (geleid door een D66’er) controle krijgt over het bedrijfsleven in Nederland.

Zo deed de maffia dat ook in de Verenigde Staten, via controle over vakbonden een voet tussen de deur krijgen bij het bedrijfsleven. Althans, dat zag je in maffiafilm ‘The Irishman’ met Al Pacino. Toen ging bij mij ook het lampje branden over de ware aard van de SER.

De meeste mensen hebben van beide organen nog nooit gehoord. De SER is een selectie van linkse academici en lakeien van het Koningshuis, ‘kroonleden’ genaamd. Die helpen het bij Bilderbergconferenties, het WEF in Davos en VN-banketten (ECOSOC) voorgenomen beleid aan academische statuur.

Daarvoor krijgen ze dan een nieuwe leerstoel.

Socialistische Betonkolos SER aan de Bezuidenhoutseweg, tegenover LTO

‘Brede Welvaart’/broodje tevredenheid na crash geldstelsel
Eerder was Mariëtte Hamer (PvdA) voorzitter van de SER. Sinds april 2024 is dat PvdA-politicus en ‘hoogleraar brede welvaart Kim Putters. Ja daar is dat begrip alweer, dat ze sinds 2016 pluggen. Dat betekent ‘broodje tevredenheid voor iedereen’ in een geleide planeconomie, die Net Zero wordt in 2050…

Je moet vegaburgers eten en mag niet meer met de auto, vanwege ‘het klimaat’ en ’toekomstige generaties’. Sinds de afgelopen week door Nederlandse BuZa-diplomaten ondertekende Declaration on Future Generations, kun je er op wachten: Er komt regulering voor ’toekomstige generaties’: Zorg voor ongeborenen betekent dat wij nu vanwege ‘het klimaat’ de broekriem moeten aantrekken.

Terwijl de lakeien van de SER de wereld rondvliegen en zich volvreten bij een COP- klimaatbanket van de Verenigde Naties. Leden worden door ‘De Kroon’ benoemd, dus politiek benoemd door het zittende kabinet. Maar ‘de kroon’ betekent eigenlijk ‘het Koningshuis’. Ik bedoel, zat de PvdA in de regering van afgelopen Kabinet Rutte 4? Neen.

Dankzij Laurentien, de DNB is ook SER-lid

‘Het belang van verbondenheid in de samenleving’
Toch komt er een PvdA’er als SER-voorzitter. Die zien we net als Hamer eerder met Maxima van Oranje knuffelen en haar CBDC. Dat staat voor Central Bank Digital Currency, de digitale munt voor ‘brede welvaart’ (met CO2-budget) gedicteerd door De Staat’ wanneer de Euro in elkaar stort.

Putters is namelijk sinds 2016 ook vice-voorzitter van hun Oranjefonds. Bij het twintigjarig jubileum van dat Fonds op 2-2-2022 ging Putters met Oranjefonds-directrice Sandra Jetten, Wim Lex en Maxima in gesprek over ‘het belang van verbondenheid in de samenleving’…

Dat Koningshuis verdampt jaarlijks 56 miljoen euro belastinggeld (Bron: Miljoenennota september 2024), terwijl ze mogelijk 1 van de rijkste families op aarde zijn. Wat zijn ze ‘verbonden’ met ‘de samenleving.’

De meeste SER Kroonleden zijn uitsluitend in theorie werkzaam. Ze halen met hun hooglerarensalaris door de jaren heen miljoenen euro’s belastinggelden op. Zo verbonden als ze met de samenleving zijn.

Behalve dan bij de SER zelf

Daarnaast zit er een vertegenwoordiger van het Centraal Planbureau bij de SER (Pieter Hasekamp) en een vertegenwoordiger van De Nederlandse Bank. Perplexity geeft de volgende lelieblanke Kroonleden:

  • Kim Putters (voorzitter)Fabian Dekker (arbeidssocioloog), Josette Dijkhuizen, Steven van Eijck, Anna Gerbrandy (hoogleraar Mededingingsrecht), Pieter Hasekamp (directeur CPB), Ruben Houweling (Hoogleraar Arbeidsrecht), Marike Knoef (Hoogleraar Emprirische micro-economie) , Tjerk Kroes (Hoogleraar Economie), Femke Laagland (Hoogleraar Arbeidsrecht), Nanda Piersma (HBO-meisje dat van digitalisering houdt), Olaf Sleijpen (directeur monetaire zaken DNB), Katrien Termeer, Marcel Timmer (directielid CPB), Bas ter Weel (Hoogleraar Economie)

Je kunt ze zelf googlelen, en zien dat het meestal alfa’s zijn met hoogleraarpositie in juridische en economische zaken. Jongens en meisjes met een grote liefde voor Theorie. Ze weten alles van economie, maar hebben zelden zelf een bedrijf opgezet dat succesvol werd, dat vervolgens met blauwe enveloppen werd gebrandschat. Daarnaast zijn er twee excuus-allochtonen benoemd bij de SER om voor de bühne ook aan ‘inclusie’ te doen:

Nitesh Bharosa
Irmgard Borghouts
Saniye Çelik
Naomi Ellemers
Mijntje Lückerath-Rovers
Désirée Majoor
Bastiaan Starink
Jorien Wuite

Dankzij stichting SDG Nederland van Ministerie Buitenlandse Zaken

 Nederland met de grond ‘gelijk’ maken tot ‘wereldburgers’ (SDG10)
Ze zijn met hun hoogleraarsalarissen afgeschermd van de chaos die ze in de samenleving brengen met hun liefde voor theorie. Sinds september heeft de Hogeschool van Amsterdam ook een ‘bijzonder hoogleraar wereldburgerschap‘.

Het idee daarachter is dat je geen ruzie meer maakt wanneer er geen werkelijke verschillen meer zijn of landen. We moeten ‘allemaal één’ worden, met de grond ‘gelijk’ gemaakt…Dat is SDG10 uit de 2030 Agenda.

Kortom, je moet ophouden met mens zijn. Wie verschillen benadrukt in plaats van wegpoetst wordt dan ook meteen aangevallen. Zie ook hoe de Staatsomroep de racismekaart trok in 2020 op een NPO-themadag Racisme. Dat was enkel gericht tegen blanke autochtonen.

Linkse Kerk van Oranje
Er bestaat ook daadwerkelijk een fysieke Linkse Kerk. Dat is Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, waarvan de personele links ook richting het Koningshuis liepen. Namelijk via de Worldconnectors, die in 2006 werd opgericht vanuit Prins Claus zijn doogooderclub NCDO (nu SDG Nederland van bankier Herman Mulder, die lobbiet voor ‘brede welvaart’ onder andere noemer, True Pricing)

Worldconnectors zat eerder bij De Zwijger gehuisvest. Het zit sinds 2022 gevestigd in SDG House het Tropeninstituut. Die club valt onder de Stichting Earth Charter Nederland, waar Jan Pronk (PvdA) nu voorzitter van is.

Zijn dochter Annemarie Pronk (van het Klimaatverbond en ‘Warme Truiendag’)voerde samen met Laurentien van Oranje (Missing Chapter Foundation) campagne, om klimaatkindsoldaten te werven. Worldconnectors had tot 2013 Herman Wijffels als voorziter, oud-voorzitter van de SER. De eerste voorzitter was Ruud Lubbers, lakei van Oranje en mede-auteur van hun Earth Charter.

En wie ‘links’ door heeft, snapt wat voor fascistische rovers en agressors het zijn, die framen ze als ‘fascist’…

Dat Earth Charter is weer een groen kadootje van….Het Koningshuis, Beatrix van Oranje, en haar vriendjes als Nelson Rockefeller en Maurice Strong. Wie ook bestuurder is bij dat Earth Charter is Alide Roerink. Die is ook weer betrokken bij het Lab Toekomstige Generaties, de door de UBO Goldschmeding in de lucht gehouden club die Future Generations tusssen de oren moet krijgen.

Hun laatste wapenfeit is dat zij een Manifest Toekomstige Generaties op 25 april aanboden aan de Tweede Kamer, geleid door Tessa Roseboom, een vrouwelijke hoogleraar in linkse onzin aan het Amsterdam UMC:

Het recht op een gezonde en schone leefomgeving voor toekomstige generaties moet daarom verankerd worden in de Grondwet.

Zeg maar ‘De Klimaatwet’ maar dan erger…Het Maastricht Center for Human Rights bereidt al de juridische basis voor. Met ondertekening van de Declaration on Future Generations bij de VN vorige week zondag zijn ze weer een stap dichter bij hun doel: Een totalitaire gevangenis bouwen.

Vindt deugmeneer Fons dat ook van zichzelf met zijn tonnen hoogleraarsalaris?

Het Koningshuis en de SER zijn er ons ten kwade
Kortom: Als het Koningshuis iets wil met hun vriendjes bij Bilderberg, WEF en de VN, dan springen overal ngo’s als paddestoelen uit de grond. Die bepleiten dan met een hoogleraar in linkse onzin, wat ze willen. Die linkse hoogleraren dienen om academische statuur te geven aan averechts beleid, waarmee ze Nederland verder afbreken en ondermijnen.

NATO Goes Woke

Dit beleid van omvolking en de oorlog tegen blanke autochtone mensen die een gezin kunnen stichten, is bewust en topdown ingevoerd. Ook de NATO is al ‘woke’. Nederland volgt hier rechtstreeks de ‘Liberals’ in de Verenigde Staten. De ngo die de brug vormt tussen Amerikaanse ‘liberals’ en Nederlands Links is ondermeer het ‘Transnational Institute‘ in Amsterdam.

Die krijgen jaarlijks miljoenensubsidies. Kortom, White Suicide via geforceerde bevolkingsmenging is staand socialistisch beleid, net als de economische sabotage door de Klimaatwet.

De Koning zijn Lemsteraak, geschonken door het volk

Conclusie: Het Koningshuis en de SER zijn er ons ten kwade.
Zij zijn met hun gekochte academieprostituees (‘wetenschappers’) verantwoordelijk voor verbouwing van Nederland tot technocratie en omvolkt ‘verdeel en heers’-landje. Hun n 2012 opgerichte NCTV (tegelijk met Veiligheidsregio’s) heeft alvast alarmfase 4 uitgeroepen op de schaal van 5 in ’terreurdreiging’…

Alsof ze zelf op burgeroorlog uit zijn, door nog meer parasieten te importeren en over Nederland uit te strooien. Let op, dan komt er weer de Avondklok en excessief politiegeweld tegen de eigen bevolking. Vanaf Ground Zero Wassenaar kreeg ik al te horen, dat vrouwen dankzij duizend gevestigde Kansenparels niet meer over straat durven.

Er was al bijna iemand vermoord in de duinen van Meijendel. De roep om eigenrichting zwelt aan, zelfs in VVD-stemmend Wassenaar. Hadden ze maar geen VVD moeten stemmen, zo denk je dan.. Aan de andere kant: De PVV bestaat bijna twintig jaar, sinds ze Pim Fortuijn doodschoten en VVD’er Wilders in zijn gat plantten. (Zijn Groep Wilders begon in 2004, sindsdien is hij de enige lid van de PVV)

Sindsdien zijn er miljoenen werkeloze uitvreters bij komen uitkeringen, dus dat stemmen hielp ook niet. Ik bedoel: Wat heb je aan al dat IQ<70 apenvolk uit Geitenhouderije. Pardon, die ‘wereldburgers’…

Steun Interessante Tijden vanuit het Waarde voor Waarde-principe

5 Replies to “‘Diversiteit’ = White Suicide, is er burgeroorlog op komst?”

  1. Wat fijn dat er ‘verstandige’ mensen zijn die ‘belangeloos’ opkomen voor de ongeborenen.
    Zij weten wat voor de ongeborenen het beste is: Ongeboren blijven.

  2. “Omvolking live in Den Haag”

    Wat ben je toch een eng Wilders-ventje.
    Misselijk om zo een groep jonge kinderen een smerig etiket op te plakken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *