Kan HAARP orkanen veroorzaken?

Bron van bekende complotverhalen over HAARP als wapen

Op Indepen publiceer ik vandaag een artikel over de hype op sociale media dat de orkanen die Florida troffen ‘man-made’ zijn… Het artikel is een vrucht van de steun die ik van jullie mocht ontvangen voor het Geo-Engineering Onderzoek voor De Groene Rekenkamer. Hartelijk dank daarvoor.

Uit de publicatie, hoe HAARP anti-gravitatie op zou wekken

Het idee dat HAARP orkanen en zelfs aardbevingen kan veroorzaken is afkomstig van de Braziliaanse fysicus Fran de Aquino. HAARP zou volgens hem in target areas de luchtdruk kunnen verlagen. Zijn werk is echter nooit gepubliceerd in ‘de bladen’, oftewel gecheckt door andere fysici op de (theoretische) juistheid.

Daarnaast heb ik Mike Rietveld gecontacteerd van de Europese HAARP, EISCAT en die kon uitleggen dat zo’n ionosfeerverhitter bij lange na niet het vermogen heeft om het weer te manipuleren.

Misschien berooft hij sommige mensen dan van hun complotspeeltje. Maar geef mij dan bewijs dat Rietveld er naast zit, gebaseerd op degelijke natuurkunde. Wantrouwen in ‘de overheid’ is geen bewijs dat dus iedere uitzinnige theorie waar moet zijn. Overheden zijn altijd roofzuchtig en corrupt geweest, vergeleken met de tijd van Keizer Nero valt Nederland anno nu best mee.

HAARP en EISCAT kunnen wel Noorder-Kunstlicht maken

Of manipuleerde Keizer Nero dan ook het weer? Daarnaast: Wanneer je niet weet hoe iets werkt, betekent dat nog niet dat ‘iets’ dus slecht moet zijn. Dan denk je als de inboorling die voor het eerst een mobiele telefoon ziet, en denkt: Daar zitten boze geesten in…

Wat veel belangrijker is: Hun overheid wil ZZP’ers als ik vanaf 2029 dwingen tot een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering. Kun je nog weer 200 euro per maand in een zwart gat gooien, dat je ook aan leuke dingen had kunnen besteden. Onderscheidt dus ‘wantrouwen in die roverheid’ met ‘zaken waar je blijkbaar niet al te veel van begrijpt maar veel over leest op sociale media’.

Bij Jorn Luka heb ik al uitgebreid over het geo-engineering onderzoek bericht. Dat is inmiddels 62 duizend maal bekeken.

Morgen trouwens het beloofde stuk over de Hunger Games (Voedseltransitie). Niet iedere dag in die afgelopen zeven jaar met 3030 blogs heb je tijd om weer je blog te voeren, die Tamagochi op het web…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *