Met Diederik Dwangsom krijgen we de Vangaslosunie

Selfie met toenmalig RVO-klimaatsubsidielek Meindert Smallenbroek, directeur van de Unie van Waterschappen

Met Diederik ‘Dwangsom’ Samsom krijgt de Gasunie een andere betekenis: Vangaslosunie.De massale elektrificatie van huishoudens is nodig voor hun Wind op Zee-ambitie.  

Via het ophogen van de vraagkant van elektriciteit zou de stroomprijs hoog genoeg blijven om die peperduurzame miljardenspeeltjes op de visgronden van vissers te planten.

En met Sofie Hermans (VVD) als Klimaatminister blijft die ambitie overeind staan. Het openbaar bestuur van Nederland is namelijk democratiebestendig ingericht, vol in uitvoering van de 2030 Agenda.

Dwangsom. Binnentredingsrecht

Daarom zijn gastarieven in Nederland al 65 procent hoger gemaakt dan bij de buurlanden, met forse belastingverhogingen. Om ‘van gas los’ minder onaantrekkelijk te maken.

Bij de Klimaattafels met ngo’s, multinationals en ambtenarij stonden burgers op het menu, als financiers van het verdienmodel van de oligarchie. Hier regelde Diederik Dwangsom ‘binnentredingsrecht’ om je van gas los te kunnen rukken, en de dwangsom wanneer je niet zo’ n klimaatambtenaar in je deur laat maar er een bijtgrage bull mastiff op loslaat.

Wat is onder het huidige regeerakkoord van die voornemens nu de status? Eerder werd Samsom al commissaris van Netbeheer Nederland. Dat staatsbedrijf veranderde haar taak van leveringszekerheid en betaalbare energie naar ‘alles voor de CO2-zwendel.’

Daarnaast is er nog een Europese verwarmings-directive die de elektrificatie van huishoudens uit naam van CO2 voorstaat voor 2030, de exacte naam is me even ontschoten. En ‘Europa’ weegt zwaarder dan vrome voornemens uit een regeerakkoord.

In een technocratische oligarchie staan burgers op het menu….

Hierboven zie je Samsom op een selfie genomen op Het Plein door toenmalig RVO-ambtenaar Meindert Smallenbroek. Smallenbroek- zoon van de voormalig CDA-burgemeester van Smallingerland- is werkzaam onder DG Sandor Gaastra verantwoordelijk voor het uitdelen van 73 miljard euro aan SDE+subsidies voor het SER Energieakkoord, waarmee nu tienduizenden hectares bos in de fik worden gestoken in bomencrematoria (biomassacentrales) en waarmee land/zee vol windturbines werden gezet.

Die windturbines worden niet gebouwd voor de energie, maar om CO2-ruimte op te wekken in het ETS-emissiehandelsysteem, de CO2-stoelendans van Frans Timmermans.

Opnieuw te verkrijgen (20 euro), stuur mij een mail Rypke.zeilmaker@gmail.com

Water op rantsoen
Hier vierden ze op Het Plein de invoering van het Klimaat’-akkoord’ (dictaat, waarna Smallenbroek directeur zou worden van de Unie van Waterschappen. Ook zo’n zetbaasje van hun 2030 Agenda. Dus hebben we nu ook plots een ‘Watercrisis’ en moet je ‘van water los’ omdat het door alle regen zo droog is geworden.

Heb ik vier jaar terug al voorzegd in de SDG-gids (SDG6 ‘Waterhoofwaterschappen’), en bij mijn uitleg over de handel in waterrechten als ‘Green Bonds‘. Daarvoor is (kunstmatige) schaarste in water nodig. De uitrol van die agenda gaat gewoon door, de PVV heeft zelfs al haar migratiestandpunt (SDG10) ingeslikt via openbare spijtbetuiging.

Binnen de bestaande rechtsorde – hun systeem- kun je hier op legale wijze niets tegen doen.

De wereld mooier door de grote transformatie…Nij Hiddum Houw, met dank aan de subsidietoekenning door Meindert Smallenbroek, nu veroorzaker van een ‘watercrisis’ bij de Unie van Water(hoofd)schappen

Met Femke op LNV gaat ook voor boer en visser niets veranderen. Haar hele ambtenarenapparaat olv Donne Slangen is anti-visserij en pro-klimaat. Die pulsvisserij komt niet terug, want ‘Europa’ beslist daar over, niet Nederland. En het NPLG wordt ook gewoon uitgevoerd, de uitkoop van boeren om schaarste in voedselgrond op te drijven met publieke miljarden voor ‘rewilding’.

De Natuurherstelwet van Frans Timmermans is er nog net even doorgedrukt voor de installatie van het Kabinet.

Het openbaar bestuur van Nederland is democratiebestendig ingericht, en voert de 2030 Agenda uit.  En de BBB hoor je oorverdovend zwijgen over een belangrijke oorzaak: De 2030 Agenda en de SDG’s. Koester geen illusies, vanaf nu wordt alles enkel slechter, dat had ik jullie al jaren terug voorspeld.

Meteen gecensureerd

Het verspreiden van deze inzichten zal voortaan op papier moeten gebeuren, want meteen na plaatsing haalt Facebook het bericht al weg

  • Bestel je eigen SDG-gids via Rypke@protonmail.com, zonder de SDG’s snap je de huidige ‘decade of action’ niet in pilot country of the world NL

One Reply to “Met Diederik Dwangsom krijgen we de Vangaslosunie”

  1. ‘Diederik Dwangsom’ – prachtig weer. Maar het is allemaal ernstig genoeg. Het MKB krijgt geen energie meer en dus moeten ze gaan samenwerken in ‘hubs’ om te verdelen wat er niet is. Een klucht op het eerste gezicht, maar failure by design bij nadere beschouwing. De grote onteigening.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *