Ook Britten hebben eigen ‘Andere Krant’, The Light

Vreedzame demonstrant Richard tegen globalistische technocratie in Stroud: ‘extreem rechts’? Nee, oud-linkse hippie…

Op marktdag in het marktstadje Stroud kwamen we Richard tegen, een oud-linkse hippie die The Light verspreidt. Hij had spandoeken als ‘stop technocracy’ opgehangen. The Light is een bij reguliere media consumerende Britten als complotkrant bekend staand alternatief medium dat maandelijks verschijnt als themakrant. Je wordt verzocht deze gratis krant na uitlezen door te geven.

Wanneer ze van ‘extreem rechts’ en ’transfobia’ worden beschuldigd, dan doen ze vast iets goed…

In dit nummer wordt ondermeer opgeroepen niet te zeer in een politicus een oplossing te zien. Ook niet in Donald Trump. Op bladzijde twee wordt Britten uitgelegd waarom hun elektriciteitsrekening zo hoog is, de op drie na hoogste van Europa, na Belgie, Italië en Duitsland.

In ‘The Digital Takeover of or Bodies’ op bladzijde drie wordt voor de komst van 5G internet gewaarschuwd, en ‘The Internet of Bodies’ als onderdeel van The Internet of Things. En bladzijde vier biedt met ‘Human Capital, human cattle’ opgeroepen tot verzet tegen de Vierde Industriële Revolutie van het WEF.

Big Brother in Stroud

Verderop wordt een systeem van directe democratie gepromoot, met bijgaande website ddrightnow.com. En het zou ‘Game over for happy childhoods’ zijn sinds de Playstation in 1995 werd geintroduceerd. De krant is dus meer activistisch, opiniërend getoonzet en minder journalistiek dan De Andere Krant bij ons.

Tegenstanders roepen dat de krant ‘homofobia’ verspreidt en ‘extreem rechts’ zou zijn. In sommige pubs in Stroud liggen flyers van een club Stroud Community Solidarity die vinden dat je de krant moet weggooien.

Big Brother in Stroud

Je kunt de krant ook gewoon lezen en kijken of er zaken instaan die wel/niet van belang kunnen zijn. Of je leest hem niet. Zo zou dat gaan in een land met vrije pers. Als je iets niet wilt lezen, of je neemt er aanstoot aan: Lees het dan niet.

Big Brother, dit is het meest zichtbare bordje dat je overal in Engeland ziet

Ik kijk ook al jaren geen NOS Journaal meer en lees ‘de kranten’ niet meer. Je zou je maar kapot ergeren. De beste informatiebron is goede studie van de dagelijkse realiteit en omgeving om je heen. Big Brother is ook in zo’n marktplaatsje als Stroud met 99 procent blank (links van het midden) publiek al een realiteit.

Richard blijkt een oud linkse hippie, die de krant in Stroud helpt verspreiden. Veel gedachtegoed van oud links uit de jaren ’70 als gezonde achterdocht tegen te opdringerige overheden, zelforganisatie van gemeenschappen zijn nu juist bij nieuw rechts de thema’s. En dan noemt het verder naar extreem links opgeschoven ‘midden’ je ‘extreem rechts’. Het kan verkeren.

  • Steun Interessante Tijden in de onkosten bij het maken van deze korte reportages

One Reply to “Ook Britten hebben eigen ‘Andere Krant’, The Light”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *