NCTV labelt boze burgers, boeren en vissers tot ‘extremist’…

‘Extremisten’….

Iedereen die hun (r)overheid niet vertrouwt met haar rekenmodellen (stikstof, klimaat) die verdienmodellen worden, heet volgens de nieuwe NCTV-definitie voortaan ‘extremist’.

Dat blijkt uit de Aanpak Extremisme 2024-2029 die de NCTV uitbracht. Wie zich in woord en daad verzet tegen de leugenachtige, spilzieke, corrupte en roofzuchtige Nederlandse overheid die ‘ondermijnt de democratische rechtstaat’.

De NCTV is de Nederlandse variant van het Amerikaanse Department of Homeland Security, geleid door Big Brother Pieter Jaap Aalbersberg. In Engeland heet dat het Counter Extremism Centre of Excellence, en in Duitsland het Bundesamt für Verfassungsschutz. 

Het staat er werkelijk….

‘Niet onwettig maar wel onwenselijk’
Niet openbaar wanbestuur is dus het probleem. De groeiende frustraties van de bevolking daarover, en hun eigen oplossingen daarvoor. Die worden gelabeld als ‘radicalisering’, ja zelfs ’terrorisme’. Die moeten met staatsgeweld de kop ingedrukt worden.

Zoals de nieuwe NCTV-richtlijn stelt, hoef je als ‘extremist’ geen strafbare feiten te plegen om toch gecriminaliseerd te worden door hun overheid:

“De brede benadering van extremisme houdt in dat zowel gekeken wordt naar gewelddadig als niet-gewelddadig extremisme. Dit laatste is voor een belangrijk gedeelte niet onwettig maar wel onwenselijk voor de democratische orde.”

Niet langer hoef je strafbare feiten te begaan voor je wordt aangepakt. ‘Onwenselijk’ gedrag en door de overheid ongewenste opinies ventileren is afdoende om extremist te heten. Die NCTV stuurt de ‘Veiligheidsregio’s’ aan, waar overheden met private partijen vergaderen, de Belastingdienst, het Openbaar Ministerie en de rechterlijke macht.

Ons Ministerie van Sociale Zaken heeft ook een Nudge Unit, net als de Britten

‘Content DIE ERVAREN KAN WORDEN als onwenselijk’
Het de kop indrukken van kritiek op openbaar wanbestuur en leugens door de media, noemt hun overheid ‘het publieke debat beschermen'(…), Vadertje Staat in vol ornaat:

De veiligheid van burgers online dient beschermd te worden (heb ik nooit om gevraagd RZ) om hiermee de effecten van extremisme in de offline wereld te beperken. Daarom is het van belang om een effectieve aanpak te ontwikkelen op het omgaan met borderline content2.

Ze verzinnen een nieuwe kreet ‘borderline content’ om te verbloemen dat ze buiten wettelijke kaders om burgers willen lastig vallen die geen strafbaar feit plegen. Net als bij ‘Veiligheid’ verlaten ze hier het terrein van objectiviteit, om in een nieuwe orde van subjectiviteit een regime van juridische willekeur te vestigen:

Dit is ‘content die ervaren kan worden als onwenselijk, maar niet op grond van wettelijke kaders verwijderd kan worden’. De Versterkte Aanpak Online heeft als doel het beschermen van burgers tegen extremistische content.

SDG17, BBB past in ‘partnerschappen voor de doelen’ bouwen

Nudge Unit bij Ministerie van Sociale Zaken
Er blijkt bij het Ministerie van Sociale Zaken een “Expertise Unit Sociale Stabiliteit te bestaan’. Dat is een propaganda-entiteit die via media-beïnvloeding het gedrag van de bevolking in gewenste richting moet duwen. Net als bij Corona en de leugenachtige campagne ‘je doet het voor een ander’…

In Engeland noemen ze dat de ‘Nudge Unit’, het in 2010 opgerichte Behavioural Insights Team. In de aanpak zien we SDG17 terug, publiek-private partnerschappen, oftewel het stakeholdermodel. De overheid legt doelen op aan private partijen, en die partijen handelen als verlengstuk van die overheid.

Net als bij het nazi-regime:

Om vroegtijdig te kunnen interveniëren bij radicaliseringsprocessen zijn bewustzijn, kennis en kunde bij lokale professionals en gemeenten nodig. Gemeenten en lokale professionals kunnen daarom rekenen op advies en ondersteuning wanneer er zorgen zijn over radicalisering van mensen in hun omgeving.

Onze eigen Behavioural Insights Team, Nudge Unit strijdt tegen ‘ondermijning’

Net als de tegelijk met de NCTV opgerichte Veiligheidsregio’s (2012), waarbij overheden ook overleg houden met de grote mediahuizen: SDG17.

De Expertise-unit Sociale Stabiliteit (hierna: ESS) van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid biedt praktische handvatten voor het signaleren en voorkomen van radicalisering. ESS brengt kennis bij elkaar, biedt een podium aan goede voorbeelden uit de praktijk en investeert in netwerkopbouw met partners en betrokkenen. ESS geeft advies aan (jeugd)professionals, gemeenschappen en de (lokale) overheid.

Die ESS streeft naar een ‘inclusieve en veerkrachtige samenleving’. Naar een getto vol allochtonen kortom die de straat overnemen, terwijl de blanken zijn verweekt tot drugsgebruikende gendertwijfelaars.

Door ‘Friese Norm’ heten opstandige boeren voortaan ’terrorist’

‘De democratie ondermijnen’
Wanneer ziet hun NCTV je als staatsgevaar? Door enkel een ander inzicht te hebben over de meest geldverslindende dossiers van deze tijd:

Wantrouwen jegens de overheid, het gevoel niet gehoord te worden en boosheid over ongelijkheid veroorzaken onrust. Verschillende ingewikkelde beleidsvraagstukken (stikstof, corona, migratie) geven zuurstof aan complottheorieen. Sociale media vergroten tegenstellingen uit.

Met woordentoverij maken ze dus mandaat om de vrije meningsuiting in de digisfeer in te kunnen perken…

Demonstraties en protesten nemen toe en gaan steeds vaker gepaard met wetsovertredingen en geweld. Al deze ontwikkelingen versterken elkaar en kunnen de democratie ondermijnen.

Nieboer voor zijn kantoor in Nieuw Buinen

Windmolenterrorist ‘ondermijnt welbewust de democratie’
Die term ‘democratie ondermijnen’ gebruikte de rechter van het Gerechtshof in Leeuwarden ook, om in mei de door de NCTV tot ‘windmolenterrorist’ geframede accountant Jan Nieboer in hoger beroep een half jaar celstraf te geven. Zijn advocaat (Tjalling van der Goot van Anker & Anker) had vrijspraak ge-eist.

De scheiding tussen de machten is opgeheven, ze gebruiken allen de zelfde terminologie die het OM en de NCTV ook gebruiken. Om onrust de kop in te drukken richten ze zelfs een Ondersteuningsnetwerk Maatschappelijke Onrust op (OMO). Taakomschrijving:

Wij ondersteunen lokaal en landelijk bestuur bij het omgaan met maatschappelijke onrust en ongenoegen. Daarmee willen we escalatie op straat voorkomen en ongenoegen een betere plek binnen onze democratie geven.

Die zijn weer verwant aan het ‘netwerk weerbaar bestuur’ dat in 2018 werd opgericht vanuit het BZK-ministerie.

Het Gerechtshof in Mei over de ‘windmolenterrorist’ Jan Nieboer

George Orwell in de Polder, Lawfare
Dit is Nederland anno 2024, George Orwell in de Polder…Geen grap maar zo denkt die NCTV onder leiding van Pieter Jaap Aalbersberg. Bedenk dat die NCTV zonder wettelijke kaders ook de leiding van het land overnam tijdens de Corona-jaren. Die stuurde de tegelijk met die NCTV opgerichte ‘Veiligheidsregio’s’ aan.

Zonder enige transparantie of politieke controle.

Onze AIVD-premier Dick Schoof was daar toen de leidinggevende. Het uur voor platforms als Interessante Tijden kan dit jaar of komende jaren dus wel eens geslagen hebben. Want hun NCTV en overheid gaan dan je provider bijvoorbeeld intimideren en die sluit dan je domein af, met de Digital Services Act in handen.

Orwell voorzag goed hoe de mondiale elite dacht

Op die manier wist de NCTV middels ‘framing’ tot ‘ultraconservatieve uitgeverij’ van de Blauwe Tijger ook al zijn bankrekening te ontfutselen. Doordat de NCTV de NOS tipte dat Tom Zwitser voorkwam in hun ‘Dreigingsbeeld’ kwam er een grote framings-operatie. Vervolgens zegde betalingssysteem Mollie de samenwerking op. Ook de ING Bank kondigde aan zijn rekening op te zeggen.

Dat gaf Tom duizenden euro’s advocatenkosten, stress en schade.

Dat effect is wat Tommy Robinson dus Lawfare noemt, (zie mijn reportage voor Indepen) dat hun overheid als ‘ongewenst’ ervaren personen met framing, arrestaties en economische schade het leven onmogelijk maakt, buiten wettelijke kaders om.

Op die manier kunnen ze critici van de vijandige bezettingsmacht die ‘de overheid’ heet wegcensureren, via:

Dialogen met de internetsector over het modereren van legal yet harmful online content, omdat zij het primaat hebben op contentmoderatie.

Dat is nu dus precies de taak die de illegale NCTV op zich heeft genomen, met als meest extreme voorbeeld hoe ze Jan Nieboer aanpakten. Dat noemen ze ‘dienen van de nationale veiligheid’…Wij noemen het Staatsterreur.

Steun onze strijd!

2 Replies to “NCTV labelt boze burgers, boeren en vissers tot ‘extremist’…”

  1. Staatsterreur van een tirannieke overheid die haar burgers in de bek spuugt.
    Probleem is dat het de meesten aan hun anus zal oxideren omdat het ze niet direct raakt.
    Dat wordt wel anders als ze het zelf gaan beleven en ervaren, dan wordt er moord en brand geschreeuwd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *