Niemand in Nederland bericht over Summit of the Future

IN de SDG Actieweek, komt het Emergency Platform er?

Dankzij de NCTV haar Nationale Extremisme Strategie (2024-2029) wordt je als oppositie van hun overheid in 1 adem genoemd met drugscriminelen en salafisten. Dan doe je aan ‘ondermijning.’ Net als bij ‘windmolenterrorist’ Jan Nieboer roept de rechter dan dat je ‘willens en wetens de democratische rechtstaat ondermijnt’.

Lees over die Orwelliaanse ontwikkeling mijn artikel voor Indepen vandaag. Nieboer is proefkonijn van nieuw beleid, waarin de overheid opereert als permanent crisisbestuur met ‘Veiligheidsregio’s’, geleid door de NCTV.

Dat is internationaal beleid, dat komende week wordt gepromoot op de Summit of the Future van de Verenigde Naties. Daarin past ook de 120 miljoen euro die AIVD-premier Schoof reserveert tegen ‘desinformatie’ en ‘ondermijning’..

Hun overheid ziet de eigen burgers voortaan als de vijand

De noodtoestand uitroepen voor permanent crisisbestuur
De NCTV van het Ministerie van Staatsterreur (Veiligheid) past in de trend van Westerse landen om een permanent crisisbestuur te installeren. Die trend wordt aangestuurd door internationale bureaucratische instanties rond de Verenigde Naties. Vrijwel niemand weet, dat in de SDG-actieweek op 22-24 september bijvoorbeeld de Summit of the Future plaatsvindt in New York. Laat staan wat daar wordt besproken.

Jacob Nordangård, hij was dit voorjaar op bezoek bij ons in Friesland

Ik wist dat ook niet, tot we de Zweedse onderzoeker Jacob Nordangård dit voorjaar naar Friesland haalden en hij zijn lezing gaf: Ze willen een mondiaal crisisbestuur installeren, een soort Groene Veiligheidsraad.  Dat noemen ze het Emergency Platform. Zoals de VN dat beschrijft:

The Emergency Platform would not be a standing body or entity but a set of protocols that could be activated when needed. The brief out- lines some of the characteristics of global shocks in the twenty-first century and some of the risks we could face in the future. It highlights how such shocks have the potential to undermine progress to achieving the Sustainable Development Goals and 2030 Agenda, as well as human rights and gender equality.

Ondermijning van internationale overheid haar 2030 Agenda

Ondermijning van VN-beleid
Daar is hij al: Ondermijning. Bij de NCTV, rechterlijke macht en ministerie van Veiligheid hebben ze daar ook een obsessie mee. Ondermijning. Zoals Free Humanity het omschrijft, is het de bedoeling dat een mondiale noodtoestand wordt uitgeroepen, zodat de VN (en haar supporters) meer macht naar zichzelf en diplomaten kan toetrekken.

The Pact’s proposal to declare a global emergency could grant extensive powers to centralised authorities, bypassing democratic processes and threatening sovereignty and individual freedoms. History shows that emergency measures, once implemented, are difficult to roll back, leading to a prolonged suspension of rights.

Toen de nazi’s Nederland bezetten, stelden ze ook dat de oorlog tijdelijk nodig zou zijn. Tot er vrede zou komen wanneer zij heel Europa zouden regeren. De Verenigde Naties lijken als vergelijkbaar vehikel te opereren:

By framing global challenges as a continual planetary emergency, we risk normalising extraordinary measures and creating a state of perpetual crisis. This could result in the activation of the Emergency Platform, granting sweeping powers that infringe on free speech, bodily autonomy, and privacy, further eroding civil liberties in the name of security.

Toverwoorden als ‘veerkracht’, ’transitie’ en ’toekomstbestendig’, ze zijn allen afkomstig uit de VN-bureaucratie, haar ngo’s en academische connecties.

Ondermijning, zelfde terminologie uit zelfde internationale plan

De hoofdbron van ‘desinformatie’: Hun Rijksoverheid
Bij zulke ontwikkelingen wil Nederland altijd als multilateraal beste jongetje van de klas voorop lopen. Uit de Miljoenennota blijkt nu, dat er liefst 120 miljoen extra gaat naar de invulling van die strategie, waar strijd tegen echte criminaliteit in 1 adem genoemd wordt met strijd tegen het non-existente ‘desinformatie’. Desinformatie is alle content die hun overheid niet zint, afkomstig van partijen die niet tot hun overheid behoren.

Immers, kijk alleen al naar het feit dat we een Minister voor Klimaat en Groene Groei hebben. De positie zelf is al desinformatie, het willens en wetens opdringen van valse uitgangspunten. Ook wanneer je Nederland teruggooit in de steentijd naar een biobased economy zal de temperatuur op aarde geen miligraad veranderen.

Klimaatbeleid geeft daarnaast geen werkelijke economische groei, dus groei in zelfstandige bedrijvigheid die waarde toevoegt. Het bewerkt enkel lastenverzwaring, slurpt honderden miljarden euro’s direct en indirecte subsidies, en helpt de energievoorziening saboteren.

Onze eigen Behavioural Insights Team, Nudge Unit strijdt tegen ‘ondermijning’

Dat is geen bewering maar constatering. Wanneer is de CO2-uitstoot afgelopen decennia immers het laagste geweest? Wanneer de economie in recessie belandde. Het gaat kortom weer eens nergens over, en daarom hebben we het vanavond bij Interessante Tijden TV ook nergens over.

5 Replies to “Niemand in Nederland bericht over Summit of the Future”

  1. We zien het actueel tot stand komen in de ‘asielnoodwet’ waarin gesproken wordt van een ‘noodknop’ die op enig moment wordt ‘ingedrukt’. Wie is er nog verbaasd dat onder Schoof dit wordt genormaliseerd? ‘Nieuwe bestuurscultuur’ zeg maar. Schoof slaat de piketpalen. Zoals je zegt, permanente noodtoestand. Covid was de eerste testronde.
    “Minister van Klimaat en Groene Groei’, het deed me denken aan ‘De Kleine Kapitein’, het ‘Eiland van Groot en Groei’. Hoe kan zo iemand zichzelf nog serieus nemen?

    1. Ja’ en we gaan straks Electronisch Tol betalen op de `Nederlandse wegen ,die nu overigens zeer slecht verlicht zijn door die lange lantarens.
      Je moet soms zelfs even het grote licht aan doen om ze te kunnen overzien.
      En,, nee ik heb geen slechte ogen!
      7 december begint het op de A 24 Blankenburg verbinding bij Rotterdam.
      Ennuh vgls Landschap Noord-Holland krijgt Amsterdam er 200,000 m2 natuur er bij..
      Natuur woningen?

  2. De dociele onderdanigheid van de nederiglander heeft zich al voldoende bewezen tijdens corona.
    De intens laffe inborst van burgers die menen aan de ‘goede kant’ te staan, maar feitelijk de daden van NSB’ers laten verbleken.
    Een afwijkend standpunt innemen was nog nooit zo gevaarlijk. Je zou zo maar eens gecancelled kunnen worden om je mening of overtuiging. Alleen het ermee dreigen werkt al.
    Vroeger noemden we dat tirannie. Nu heet het ‘een gevaar voor de rechtsstaat’.
    De rechtsstaat die wij ooit kenden is corrupt, failliet en kapot en komt de komende decennia ook niet meer terug. Daar zal helaas een oorlog voor nodig zijn en dan begint de cyclus weer van voren af aan.
    Si vis pacem, para bellum.

  3. De Nctv heeft veel weg van de stasi . Erich Mielke was de op 2 na hoogste man van de DDR en hoofd van de stasi , lijkt op Schoof en de stasi begon in 1950 met een bescheiden 1000 man personeel en eind 1989 waren er 91105 mensen in dienst en nog eens 250000 burgerinformanten .

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *