Overheid gaat óók zorgen voor mensen die (nog) niet bestaan

Ook voor mensen die nog niet geboren worden

Wie het al belachelijk vond, dat hun overheid ons land omvolkt met door sociale voorzieningen gelokte parasieten uit apenlanden, maak je borst maar nat: Nederlandse diplomaten van het Ministerie van Buitenlandse Zaken ondertekenden zondag de Verenigde Naties haar Pact for the Future.

Daarin staat dat nationale overheden ook een zorgplicht moeten ontwikkelen voor mensen die nog niet zijn geboren, de zogenaamde ‘Future Generations’.  We krijgen zo -nog meer dan nu- een overheid die voor alles in de hele wereld wil zorgen, behalve voor de belangen van de autochtone bevolking. Dat zijn volgens de VN ‘populisten’….

Klimazi-propaganda gericht op je kinderen…Nationale Propaganda Organisatie

‘generations that do not yet exist’
Je moet bij die declaratie eerst door tonnen wollig proza worstelen. Natuurlijk staan we alweer voor een definiërend moment in de geschiedenis, climate change is weer vreselijk en dus is er maar 1 echte oplossing, meer macht voor de VN-bureaucratie, en nog meer ijver om de 2030 Agenda en haar SDG’s op te dringen enzovoort.

Nieuw is echter, dat nu dus een Declaration for Future Generations is aangenomen. Die vind je achter in dit document vol wollige beleidsintenties, die de neiging hebben in de loop van de tijd harde verplichting te worden. Wat staat er in de eerste zinnetjes? Dan onderkennen ambtenaren van het Ministerie van Buitenlandse Zaken enkele definities, die vervolgens tot beleidsvoornemens leiden:

Cognizant that future generations are all those generations that do not yet exist, and who will inherit this planet,
Observing that many existing national legal systems, as well as some cultures and religions, seek to safeguard the needs and interests of future generations and promote intergenerational solidarity, justice and equity,

Kinderen bang maken voor ‘het klimaat’ bij Staatsbosbeheer in samenwerking met Vogelbescherming

En hier staat letterlijk omschreven wat we in Nederland afgelopen tien jaar al zagen gebeuren. Hoe ze met hun stichtingen, subsidies en miljardairsfondsen kinderen mobiliseren voor de politiek van volwassenen. Ze noemen -de communistische traditie indachtig- kinderen ‘agents of change’…

Recognizing children and youth as agents of change and the need for intergenerational dialogue and engagement, including with and among children, youth and older persons, to be taken into consideration in our policy and decisionmaking processes in order to safeguard the needs and interests of future generations,

In dat verlengstuk kun je ook de lobby voor ‘kindinclusie’ en ‘kinderrechten’ zien van Laurentien van Oranje haar Missing Chapter Foundation. Volwassenen die jeugd mobiliseren voor hun communistische agenda van ‘Duurzame Ontwikkeling’. ‘Kinderrechten’ klinkt heel lief, tot je beter nadenkt.

Kinderen krijgen geen onderwijs meer maar indoctrinatie: Malmberg (Staal)

Het betekent dat je met staatsgeweld het gezag van de ouders ondergeschikt maakt aan de overheid. Zoals met Bureau Jeugdzorg. Toeslagenaffaire, iemand?

Karl Marx zijn communistisch handvest streefde al naar de vernietiging van het gezin en de heropvoeding door De Staat. ‘Kindinclusie’ is precies het zelfde maar dan nu met een groen verfje. Concreet betekent dit, dat je komende tijd een lobby zal zien voor een verlaging van de stemgerechtigde leeftijd. Dankzij het linkse onderwijs zijn kindjes zo geïndoctrineerd, het is niet overdreven dit te constateren. Kijk maar in de schoolboeken van Malmberg enz…

Kinderen alle hoeken van de Kamer laten zien = Pro Demos

Breekijzer voor beleid
Vervolgens hebben ngo’s in Nederland die vanuit de VN-bureaucratie zijn aangestuurd nu dus een breekijzer, namelijk een door Nederlandse BuZA-diplomaten/D66’ers ondertekend handvest van de VN- voor een al tien jaar lopende lobby: De Grondwet aanpassen, zodat ‘het recht op een schoon milieu’ in artikel 1 komt.

De zelfde mensen die lobbyen voor ‘Rechten voor de Natuur’ (Jessica den Outer, Alida Roerink) vanuit de VN haar Harmony with Nature programma (extensie Mensenrechten naar ‘het milieu’) zijn ook de drijvende kracht achter de lobby voor ‘inclusie’ van ’toekomstige generaties’ en ‘kindinclusie’, het mobiliseren van kinderen voor het communisme.

Die lobby gaat terug tot de in 2007 opgerichte World Future Council, uit Hamburg. Dat is een Club van Rome in andere vermomming (directeur Anders Wijkman zit in het bestuur) met de kleinzoon van de uitvinder van het woord Umwelten als frontman: Jacob von Uexkull.

Wat doen ze?

We give future generations a voice and fight for their rights by improving political conditions for millions of people and thus promoting sustainable action.

‘kinderen betrekken bij lokale democratie’ = brainwashen met klimaatpropaganda

Miljardairs voor gelijkheid!
In 2012 kwamen kregen de Future Generations al een eigen Commissaris bij de Verenigde Naties. Vervolgens kwam hier in 2016 in Nederland ook een lobbyclub, verwant aan dit VN-netwerk met haar Network of Institutions for Future Generations.

Het Lab Toekomstige Generaties met ‘ombudspersoon’ Jan van de Venis (die was in New York, op wiens kosten?)is hun nationale afsplitsing. Die worden gefinancierd door de Goldschmeding Foundation, de Adessium Foundation en de Triodos Foundation. Vervolgens zie je een nieuwe waaier ontstaan van jeugdactiegroepen, zoals de Jonge Klimaatbeweging.

Ze stelden een Manifest Toekomstige Generaties op.

Met 1 excuusneger, allemaal elitaire linkse kindjes van superrijke D66-ouders

De Jonge Klimaatbeweging wordt gefinancierd door de Turing Foundation, van de oprichter van Tomtom. Al die ‘idealisten’ zijn superrijk en meestal lelieblanke linksmensen. De oprichter van de stichting SDG Nederland voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken is bankier Herman Mulder.

Die strijder voor klimaatrechtvaardigheid en ‘True Pricing’ (voedsel duurder maken) woont ook in een kast van een miljoenenpand aan de Apollolaan in Amsterdam Zuid.

De grootste financier van klimaatagitatie in Nederland is de familie Brenninkmeijer, met hun Laudes Foundation en die andere klimaatstichting waarvan me de naam even ontschoot. Zij zijn instrumenteel bij de grootste klimaatagitatie-geldsluis van Europa, de European Climate Foundation in Den Haag.

Die ijveren dan voor ‘klimaatrechtvaardigheid’. Net als het Huis van Oranje, dat jaarlijkse 56 miljoen euro belastinggeld krijgt. Bovenop het miljardenvermogen dat ze al hebben.

De bekende 2030 Agenda clubs achter ‘future generations’

Juridische stropop om anderen te bestelen, Urgendastijl
Het finest hour van het Lab voor Toekomstige Generaties was een opiniestuk in de voormalige kwaliteitskrant NRC Handelsblad op Earth Day (22 april) in 2020. Het Milieu zou een grondrecht moeten worden.

Oftewel een stropop waarmee juristen van door de overheid gesubsidieerde clubs als Urgenda en Milieudefensie en hun linkse rechters (Larissa Alwin, Marie tan de Sonneville) ons verder kunnen bestelen met staatsgeweld, met het Urgenda-proces als showmodel.

Nu komen daar dus dankzij de ‘Declaration on Future Generations’ ook als juridische stropop ’toekomstige generaties’ bij, oftewel mensen die nog niet bestaan en misschien wel nooit geboren worden. En ‘kinderinspraak’, oftewel het primaat van de ouders verwisselen voor het primaat van de Staat bij opvoeding.

Terwijl ze volwassenen die inspraak willen over DE issues van deze tijd, en die daarom middels democratische verkiezingen de PVV aan een meerderheid hielpen framen tot ‘rechts extremist’ en ‘populist’, die ‘de democratische rechtstaat ondermijnt’.
Dat proza komt ook bij de VN vandaan:

Wie tegen massa-immigratie ageert zoals Trump, en te grote macht voor internationale bureaucratie is een ‘gevaar voor de democratie’….

Zo zie je waar nieuw links goed in is. Het uitvinden van mentale stropoppen die idealistisch klinken, zodat ze met staatsgeweld zichzelf kunnen verrijken.

Het Klimaat bestaat immers ook niet, zoals de boom voor je huis wél bestaat. Nergens ben ik ooit ‘het klimaat’ tegengekomen. Het is een menselijke mentale constructie, een statistische uitvinding, geen Schepping van de Allerhoogste. Je hebt wel een poolklimaat, een woestijnklimaat, een zeeklimaat, een tropisch klimaat. Maar HET Klimaat kom je nergens tegen.

‘Toekomstige Generaties’ is net als ‘kindinclusie kortom een ander machtsmiddel, om de nationale democratie verder te ondermijnen voor hun wereldsocialisme, onder auspiciën van de Verenigde Naties en haar 2030 Agenda. Met die VN streven ze nu naar een permanente noodtoestand en crisisbestuur, een ‘Groene’ Veiligheidsraad.

Dat ‘Emergency Platform’ was nu voorlopig geschrapt.

Stichting SDG Nederland, met bankier Herman Mulder in het bestuur, gefinancierd door BuZA

Morgen in de Jaarbeurs in Utrecht vieren ze hun SDG Action Day op gemeenschapskosten, samen met hun overheid. De 2030 Agenda en de SDG’s betekenenen kort samengevat dus, dat je een overheid krijgt die voor alles en iedereen op de hele wereld wil zorgen, alle stropoppen, behalve voor de echt bestaande eigen autochtone bevolking. Dat zijn ‘populisten’ die je met staatsrepressie tegemoet treedt. Daar hebben ze de NCTV tegen opgericht en ‘Veiligheidsregio’s.

Verder zie je dat ‘links’ beleid uiteindelijk door ‘rechtse’ lieden als het Koningshuis gesteund wordt, en de omringende geldelite, van nieuw en oud geld. Dat heet dialectiek, het samengaan van (schijnbare) tegendelen. Hun gemene deler is dat ze ons willen onderdrukken en uitzuigen, net als feodale heersers van vroeger.

Het zijn dan ook Interessante Tijden!

  • Dank donateurs voor jullie fantastische steun, zodat ik dit soort netwerken eenvoudig kan blootleggen en hun ware intenties onder het wollige proza vandaan kan toveren. 

4 Replies to “Overheid gaat óók zorgen voor mensen die (nog) niet bestaan”

  1. Is daar niet een soort ‘roundup’ voor, voor het Linksch Thuigh’? Ik ben het ermee eens hoor, maar het Rechtsch Thuigh wordt vaak over het hoofd gezien. De hedge-funds, fininvests, consultants, dat zijn toch niet echt van huis uit linkse bolwerken. De rechtsen lachen zich de ballen uit de broek omdat ze de linksen gemobiliseerd hebben tegen alle ‘onrecht’ in de wereld en er zelf dik aan verdienen (immigratie, klimaat, milieu, boeren pesten etc.)

    1. Vandaar dat Maurice Strong, Club van Rome, en aanjager van de ideologie zichzelf beschreef als ‘a capitalist in methodology and a socialist in ideology’..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *