Blackouts komen niet door de Rus maar door de RES

Floyd denkt vooral aan eten en teefjes

Overal in de MSM duiken dit jaar berichten op dat je klaar moet zijn voor een stroomstoring, dat je een noodpakket klaar moet hebben. Zelfs de Koning hintte al op de mogelijkheid van een blackout, aldus de Telegraaf. En volgens het AD zou er een Russische Cyberaanval op de loer liggen, die ons energiesysteem zou plat leggen.

Dat zag je een paar jaar terug nog niet, zulke artikelen

Via haar kranten en media lijkt hun overheid ons te masseren om ’toekomstbestendig’ te zijn. Dat is de kreet die past bij het globalistische paradigma van Future Shocks en ‘Resilience Dividend’ (Veerkracht) van de Rockefeller Foundation. Zouden ze dit najaar een stresstest houden, om te kijken hoe hun bevolking zich gedraagt?

Henk Hakvoort en ondergetekende maken deze avond een uitzending voor Interessante Tijden TV over ‘Preppen voor deze Eindtijd’, vanuit een prephuis in de Friese jungle. Niet omdat hun overheid dat nu beslist wil. Maar omdat we in een eindtijd leven, van het geldstelsel gebaseerd op schuldpapieren, en ook in de eindtijd van een stabiele en betrouwbare energievoorziening.

Een rits berichten in de media van hun overheid en haar ‘stakeholders’

Topambtenaren Sandor Gaastra en Ernst Paul Nas saboteren namelijk uit naam van ‘het klimaat’ de stabiliteit van de energielevering via de Regionale Energie Sabotage (RES) in 30 energieregio’s. Het bestaande stroomnet is totaal niet berekend op die gesubsidieerde toevoeging van gigawatts extra weersafhankelijk vermogen.

Sandor Gaastra saboteert de energievoorziening en laat ons opdraaien voor de kostenexplosie

Vermogen dat er plots kan bijkomen wanneer er geen vraag naar is, of dat je tekort komt wanneer er juist wel vraag is. Neem bijvoorbeeld Windpark Fryslan. Dat levert op wisselvallige wijze maximaal het zelfde vermogen, dat de kleine kerncentrale van Borssele stabiel kan leveren zonder de wispelturigheid van de natuur.

Windpark Fryslan in aanbouw onder de Crisiswet geparkeerd: ‘v erbetering van het leefmilieu’?

Zoals ik voor de Groene Rekenkamer vier jaar terug al schreef, is het niet de vraag óf maar hoeveel en wanneer er blackouts komen. Die noemen we ‘greenouts’, stroomstoringen die door de kostbare ’transitie’ worden veroorzaakt.

Bij een landelijke stroomstoring die meerdere dagen aanhoudt, zijn de supermarkten leeg. En waar komen al die kansenparels op strooptocht dan hun eten halen?

‘Sustainable Water Management’, alle polders onder water voor ‘groen blauwe dooradering.’ De Waterschappen waren zevenhonderd jaar duurzaam, maar onder Meindert Smallebroek verlaten ze hun kerntaken

Dus… wanneer hun media straks roepen dat ‘De Rus’ het doet, dan weten wij: Dat komt door de RES. Hadden ze voor Rutte’s NATO-baantje niet expres oorlog lopen stoken met de Russen, dan hadden we goedkoop gas gekregen via de Nordstream 1 en 2 pijpleidingen, waar Gasunie en Shell deelnemer in waren.

De Duitsers idem…

Hun overheid heeft de energievoorziening willens en wetens helpen saboteren met het SER Energie-akkoord en met het Klimaatakkoord. Of het is uit kwaadaardige domheid gebeurd. Sandor Gaastra is een meester in de rechten die evenveel van energie weet als Henk’s hondje Floyd.

Alsof je een stel apen een kerncentrale laat besturen, ‘what does this button do if i press it’…. Stelt dat U gerust?

Naar het boek van futurist Toffler in 1970

Nee, het is een doelbewuste strategie, die Regionale Energie Strategie, net als de verdeling van het land in Energieregio’s en Veiligheidsregio’s.

Onze eerste Prep-aflevering vanavond op Interessante Tijden TV gaat over welke legale wapens je kunt aanschaffen om jezelf te verdedigen, wanneer al die door het Rutte5/Schoof1-regime geïmporteerde chirurgen, tandartsen en harde werkers uit Geitenhouderije aan je deur komen ter plundering.

Kijken, wordt hartstikke leuk, en Floyd is er ook bij. Hij maakt momenteel studie van de ‘Wijsheid van Wolven’ voor een leiderschapsfunctie bij de overheid.

One Reply to “Blackouts komen niet door de Rus maar door de RES”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *