Woonboerderij Ed Nijpels heeft Energielabel G (allerslechtste)

Ed Nijpels zijn woonboerderij aan de Dijken 2 in Langweer staat nog steeds te koop, was eerst 2,4 miljoen euro

Ed Nijpels (Voorzitter Borgingscommissie Energie-akkoord) woonde bij mij in het dorpje Langweer.

Icecold Eddy Nijpels en zijn Bende van Nijpels bestelen het Nederlandse volk voor 107 miljard euro

Zijn woonboerderij staat nu al jaren te koop, eerder voor 2,4 miljoen euro, nu 1,7 miljoen euro.

Koopje, eerder voor 4 ton euro publiek geld verbouwd, stond voor 2,4 miljoen euro te koop

Dus check je eens de energiebalans bij de man die ons van het gas afhelpt, die lasten voor gezinnen verzwaart met tienduizenden euro’s uit naam van isolatie, energiezuinig en ‘het Klimaat’. Ā En van wie burgers ‘aan het gas’ kunnen uit naam van het Klimaat eens; wat is zijn eigen energie-zuinigheid.

Zoals dat ook bij klimaatprofeet Al Gore uit proportie was, in verhouding tot zijn pretenties.

Beroerder is niet mogelijk: wil Ed er daarom alvast vanaf?

Wel, deze voorzitter bij klimaat-propagandaclub Milieucentraal, de Ingenieursbranche van IngenieursNL en multi-commissaris, de man die ons naar Klimaat-dictatuur mag leiden met zijn Nijpelitaanse Milieumaffia, hij heeft dus Energie-label G, zo kun je op Funda zien:

Ed liet de boerderij eerder al voor meer dan 4 ton euro publiek geld verbouwen, maar een warmtepomp en isolatie kon er blijkbaar niet af. Zelfs dubbel glas, toch standaard bij ieder huis sinds de jaren ’70, de voorzitter van Milieucentraal was te druk met planeetje redden bij anderen, om daar in eigen huis op toe te zien.

Icecold Eddy, die gisteren nog ter promotie in De Gelderlander (een vroegere werkgever van mij, 20 jaar geleden als studentenbaantje) de illusie van inspraak mag verkopen bij reeds in beton gegoten voornemens.

Met het wijzigen van 1 letter zou de kop tenminste nog kloppen: de G van Energielabel G

Je verwacht het niet..grapje.

De woonboerderij van Ed Nijpels aan De Diken bij Langweer; nog steeds te koop terwijl Ed ergens in Amsterdam zit

Het is zo cliche-matig…. Die leidt dus de grootste publiekgeld-transfer in de Nederlandse staatsgeschiedenis. Alleen al het Energieakkoord kost volgens de Algemene Rekenkamer meer dan 70 miljard euro subsidies en belastinggeld, andere ramingen hebben het over 107 miljard euro.

Daar komen tot 2030 nog honderden publieke miljarden bij, voor die tienden van procentjes CO2 die Nederland op mondiale schaal produceert.

Het enige dat je kunt doen, is je frustratie kenbaar maken, maar als het tegenzit is ‘uiten van machteloosheid’ nog strafbaar ook. Pas wanneer je mensen voor miljarden berooft heet je ‘duurzaam’

En wanneer een agent in privetijd tegen mij zijn ambt misbruikt, dan kan ik een absurd hoge boete betalen, rib uit het ZZP-lijf- omdat bezwaar maken bij het OM geen enkele zin heeft, via non-antwoord in prullenbak in de verwachting dat je voor dit bedrag niet naar de kantonrechter gaat.

Voor een particulier verschil in verkeers-inzicht, dat het ventje uit stoerdoenerij met zijn politiepasje oplost.

Als het tegenzit beboeten ze je bij CJIB dan ook nog voor het geven van uiting aan een gevoel van machteloosheid. Met die absurde boetes van ze, een tienvoud van buurland Duitsland, om hun Charles Eames Softpad Bureaustoelen (dik 20 mille per stuk) in de ontvangsthal te financieren.

Wie mensen voor miljarden berooft en continue liegt over kosten en (afwezige) baten, die heet duurzaam. Wie boos wordt omdat hij bestuurlijk Nederland qua integriteit ziet afglijden en daar een uitlaatklep voor zoekt: die is strafbaar. Nederland is geen Bananenrepubliek?

Wie zo zijn (publiek) geld verdient geeft een hoge beoordeling.

Wannneer Ed Maria Nijpels ter helle vaart om in de stad van Dis te roosteren, waar geween en tandengeknars is, laat hem dan Interessante Tijden nog eens herdenken. Bekeer je.

3 Replies to “Woonboerderij Ed Nijpels heeft Energielabel G (allerslechtste)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *